לאנס ארמסטרונג

oferlev9

New member
לאנס ארמסטרונג

האם לאנס ארמסטרונג משתתף באליפות העולם בוורונה השבוע?

זה אותו ויכוח ישן

אני לא מאמין שארמסטרונג באמת תכנן להשתתף באליפות העולם. אני חושב שהפעם האחרונה שהוא השתתף באליפות העולם הייתה ב-1998 אחרי שהחלים ממחלת הסרטן והגיע רביעי בוואלטה ולפני שהחל ברצף המדהים של הזכיות בטור דה פראנס. באליפות ב-98 הוא הגיע רביעי אחרי קמנצינד, ברטולי וון פטגם. נראה שהגעה לכושר באוקטובר לא מסתדרת עם ההכנה לטור הבא. המסלול השנה נראה מתאים בהחלט לארמסטרונג ואפשר רק להצטער על כך שמסוף יולי בכל שנה ועד מרץ-אפריל בשנה הבאה, ארמסטרונג נכנס לשנת חורף מבחינת מרוצי האופניים. אמנם הוא עוסק באותו זמן בהרבה דברים חשובים לא פחות, כמו קידום הקרן שלו למען חולי סרטן, אבל מבחינתנו כחובבי מרוצים, זה הפסד נטו. על רקע העדרותו של ארמסטרונג, ניתן לברך על השתתפותו של אולריך באליפות העולם. גם אולריך מצהיר השכם והערב כי בשבילו המטרה האחת והיחידה היא נצחון בטור דה פראנס, אבל זה לא מונע ממנו להשתתף ברצינות במרוצים חד יומיים ולרכוב כמעט כל שנה באליפות העולם.

arieleco

New member
ועבורי, העדרותו החוזרת ונשנית שלו

מתחרויות אחרי שהוא מבטיח להגיע [ציריך, אתונה, ורונה ועוד] רק מחזקת את מה שאני חושב עליו ועל יכולתיו, אבל כדי לא לגרום מלחמות עולם בפורום פרו לאנסי זה, אני חולק את מחשבותיי עם אשתי וקרובים נוספים.

natyh

New member
לא תגרום

שום מלחמת עולם . לדעתי הבעיה של המילטון : אדמת ,חוסר היכולת של פלויד לאנדיס ויכולתו החלשה של היראס לאחר עזיבת הדואר , רק מחזקת חששות וחשדות לגבי ל . א לא לבלבל חלילה עם לאנס ארמסטרונג . השאלה המרכזית היא כיצד כל הסובבים אותו נופלים כמו זבובים ורק הוא נשאר נקי ומזוכך וצח כשלג . נראה לי שאת התשובה יש לחפש בלוזאן רמז הצבע הוא ירוק . נקודה למחשבה .

ilan ulman

New member
לא הבנתי נתי! ירוק=גראס או קאנביס

או שאני פשוט לא מבין...מי זה ל.א ? הפרקלטים או לינדה אוונס מששולת? העם דורש הסבר (לפחות המאותגרים שכלית כמוני)

למה ללכת סביב עם חצי מילים וחצי

אמירות ש95% מחברי הפורום בטוח לא יבינו בדיוק למה שהתכוונת....? "If you want to shoot, shoot - don't talk"

אני מסכים עם נתי ../images/Emo8.gif

זה הרי ברור שהכסף שלו הוא ההבדל בין להיתפס ללא להיתפס בבדיקות סמים. זה גם היה ברור ב-99 כשהוא היה הרבה פחות עשיר והרבה פחות מוכר, והצרפתים חיפשו אותו בנרות. והטענה הזו מתחזקת עוד יותר, כשמזכירים ששאר רוכבי העלית, הם תפרנים ללא גרוש על התחת. וכנראה שלהם אין כסף לשלם לרמאים משוויץ, שבשביל כסף מוכנים לזייף את התוצאות של הבדיקות של ארמסטרונג. הסיפור הזה מדויק בדיוק כמו הסיפור, שלאנס הבטיח לבאסו להציל את האמא החולה שלו, בשביל הניצחון בלמונז'י. ועכשיו ברצינות, לא נמאס לכם מהדיון הזה. דיון שאף אחד לא יוכל להוכיח בחיים. הרי אם רוכבים לא נתפסים (ורובם לא נתפסים) רוב הסיכויים שבחיים לא נדע מי משתמש בחומרים אסורים (וברור שיש כאלה) ומי לא (ברור שיש גם כאלה). אז המלצה שלי (לא חייבים לקבל אותה), תתייחסו לכל מי שלא נתפס כחף מפשע. ותאשימו ותשמיצו רק כאלו שנכשלו בבדיקות סמים או הודו בלקיחת חומרים אסורים.

natyh

New member
בועז בא נדיק

מעולם לא כתבתי כי ארמסטרונג הבטיח לבאסו כך וכך עבור כך וכך . מה כן כתבתי : הניצחון בטור היה שוה לארמסטרונג כולל כל הקונצרן שלו : (מיהו הקונצרן שים לב : מרק אחת מהגדולות בעולם בתחום התרופות , ובמיוחד נגד סרטן , טרק איזה חרוז יפה , הקרן , התגליות הדואר ריצפתו של ברי ועוד) כמה מלירדי דולרים !!! לך תקרא בועז מאזנים נתוני מכירות רוחים מכפילים , עשה שיעורי ביית ותחזור לכאן עם עובדות . לפני הטור לא היתה לארמסטרונג שום דרך לדעת מהי יכולתו של איבן האיום שהתגלה בסיום כחתלתול חמוד . במקרה כזה שוה להבטיח את האגף לתת לבאסו ניצחון אחד לגרום לו לשבת לך על הגלגל עם כל הקבוצה שלו , ולטפל גם באמא של באסו . אגב בועז יש לך מושג כמה עולה הטיפול הזה ??? ומהי האפשרות של איבן לשלם ?? ואל תכתוב כאן הערות סתמיות בנוסח יש לו כסף , דבר במספרים מדויקים . נתי

בואו ונדייק עוד יותר- בעיקר לגבי

התיאוריה הקונספרטיבית בדבר חברת התרופות... אז תקראו לאט... בתור עובד לשעבר בחברת תרופות קטנה שמוצאה בשוייץ (רק המציאו את הוואליום, סתם תרופה..) וכאחד שמכיר מבפנים חברות כמו MSD (אם אליהם הייתה הכוונה) או בעברית "מרק שארפ & דום" - כל התקציב בו הם "מספנסרים" (לפי התיאוריה) אדם כמו ארמסטרונג הוא כקליפת השום שעומדת בשמש היוקדת שבועיים עבור חברה כזו, גם אם מדובר ב- 10 מיליארד דולר, זה עדיין לא שווה להם לשים את השם שלהם יחד עם אדם שיכול אולי להיתפס ב"קנוניית" סמים. זוהי אחת מהתיאוריות המטופשות ביותר ששמעתי מעודי. אין חברת תרופות שתשקיע רובל אחד כדי לעזור לרוכב אופניים כזה או אחר לנצח בתחרות כלשהי - כולל הטור דה פראנס. זה פשוט לא שווה להם את המאמץ. כיווני השיווק של חברות כאלו הם אחרים לחלוטין וכאלו שלרוב האנשים קשה לדמיין או להבין. אין להם שום עניין בקידום מכירות מסוג זה. אם ארמסטרונג הבטיח לבאסו עזרה בתחום משפחתי התלוי בסרטן, הוא עשה זאת מתוך רצון לעזור, כפי שהוא עושה למאות ויותר פניות שמגיעות לקרן הסרטן שלו מדיי יום. צאו מזה...

natyh

New member
אני לא הייתי משתמש

במלים תיאוריה מטופשת , שערורית סמים ורצון לעזור . שלושת המשפטים הללו מנותקים לחלוטין ממה שכתבתי . לא כתבתי מעולם , ואל תשים בפי מלים כי ארמסטרונג עשוי, עלול , או משתמש בסמים , או עלול להיות מעורב בשערוריה כזו. שנית אין לך מיקי שום כלי להעריך את האינטרסים של חברת התרופות הזו , לא יכולת בקריאת מאזנים לא יכולת לנתח מכירות מכפילים כיווני שיווק , ולא הבנה כלשהי במדיניות שלה . מעולם לא היית ולא תהיה במעמד שתוכל לשפוט מה הם המניעים כאלה ואחרים של לאנס ארמסטרונג, מרקס חברות או אנשים אחרים ברמה כזו של קבלת החלטות . ולו היית שם אז היית בעמדה שונה לחלוטין בחייך האישיים והמקצועיים . זה הכל .

מיקי ובועז אני מתפלא עליכם..??!!

כותב פה אדם בשם נתי מבכירי היישוב, המבין באיסטרטגיות של קונצרני ענק, המקורב לנשיאים של חברות תרופות, המבצע מיליוני מהלכים בשבריר שנייה של חישובי מאזנים ומכפילים וכיווני שיווק, ואתם עוד מעזים להתווכח איתו! מי אנו כי נאמר איזו מילה הסותרת את מומחיותו של האדון רב פעלים הלז? ואם אומר הוא כי יש קונספירצייה רבת משתתפים ותרופות וסרטנים ועקרבים וכסף רב, הרי יודע הוא מה הוא שח, ומי אנו הפתיים כי נלין אחרת? וגם מיקי, ובועז ואני ועוד אחרים שבמקרה נמצאים פה וכל קשר בינם לאופניים בפרט ולעולם ככלל הוא מקרי, הרי דעתינו יכולה להשמע אמנם במסגרת הפורום אך כמובן היא מבטאת בורות וכסילות עמוקה לאור מעמדינו הזעיר ביקום ואי הבנתינו הכוללת בהשוואה לאותו אדון רב ידע ואור לגויים. אשרי לנו שהתמזל מזלינו לשוח באורו ובצילו ולדעת כי חברות התרופות וערוץ התגליות האמריקאי רקחו תרופת פלא שנשלחה בדואר אוויר היישר לאימו של באסו ובתיווכו של המילטון שגרמה בדיעבד לכל הספרדים באשר הם ספרדים לחדול מטיפוס 5 ק"מ לסיום. ואם אתם לא מאמינים תשאלו את ברוך. (שגם הוא מבין גדול במאזנים ומכפילים וכיווני שיווק - אבל לא כמו נתי) והכי מצחיק - שבסוף התברר שהכל נכון...

Sybh

New member
נתי הוא איש חכם

ואפילו הדברים שניכר שמאוד שהתאמצת (וגם כמעט הצלחת) לנסח יפה כל-כך, תוך שימוש במטבעות לשון הזכורים לך מהתקופה שלמדת ב"חדר", לא ישנו את זה.

natyh

New member
מר שני צודק כמובן

אין לחברת תרופות כזו או אחרת שום עניין ברוכב אופניים שבמקרה זכה במירוץ הקשה בעולם שש פעמים רצופות ??? ואם במקרה אותה חברה גם יצרה את התרופות שבעזרתן התאושש אותו רוכב אופניים , ממצב של מחלה סופנית לאחד האתלטים הגדולים בהיסטוריה , האם אין בכך הישג אדיר והוכחה ניצחת ליעילות תרופותיה של אותה החברה ??? אני משוכנע שאפילו עיוור גמור יכול להבין את ההיגיון בדברים , צר לי כי מר שני אינו מצליח לראות זאת . נתי

ido mazor

New member
"יכולתו החלשה של הראס"?! ../images/Emo3.gif

"יכולתו החלשה של היראס לאחר עזיבת הדואר"?? נתי, נדמה לי שההיראס החלש הזה ניצח היום באיזו תחרות קטנה, פיצפונת, איזוטרית ממש, בספרד....

levinerez

New member
בגלל שיש לו אופניים טובות יותר../images/Emo8.gif

יש לו BH ולארמסטרונג יש כל שנה טרק שונה
סתאאאאאאאאאאאם

למעלה