לאנס זכה שוב

24 ברבלה

New member
לאנס זכה שוב ../images/Emo106.gif

לא יודעת אם זה מעניין מישהו אבל לאנס זכה בפעם השביעית היום בטור דה פראנס! האמת... לא כל כך מבינה את הספורט הזה ובינינו גם די משעמם אבל אני ממליצה בחום לקרוא את הספר שלו
.. לא גאון הדור בכתיבה אבל וואלה הביא לי כוח ומוטיבציה שרק התחלתי את הטיפולים... מלבד זה אני חושבת שהוא גבר גבר והתרומה שלו
עם הרעיון של הצמיד הגאוני אומרת הכול...ונותנת המון
"לאנס תעשה לי ילד"

לאנס זכאי../images/Emo13.gif

את שני הספרים כתבה בפועל סלי ג'נקינס. זו כתבת ספורט ותיקה שפירסמה כבר כמה ספרים. לאנס רק סיפר לה את הסיפור שלו. כך שכל טענה בדבר רמת הכתיבה צריך להפנות אליה. הוא זכאי

rubber duck

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

ההישג של ארמסטרונג הוא משהו שקשה להבין מדובר באירוע שהוא אירוע הספורט הקשה ביותר פיזית גהינום בן 21 יום ומהנצח בו הוא מי ששי לו כוח סבל הניצחון השנה הוא למעשה מעיין מתנת פרידה לאוהדים ארמסטרונג המשיך לתת תצוגה מרשימה עד לרגע האחרון אז תודה לך איש גדול
שרון

elylan

New member
תותח על../images/Emo70.gif

כל הכבוד לו, הוא דוגמא מצויינת לכך שאפשר לצאת מהמחלה הארורה הזאת ולהמשיך לחיות חיים רגילים לכל דבר!!!! קראתי את הספר שלו לפני שאחותי התחילה טיפולים והסיפור שלו בהחלט חיזק אותי, ונתן לי תקווה לעתיד טוב....וגם אתמול ראיתי סרט שבו הוא סיפר שהיה לו סרטן אשכים,ריאות ומוח בו זמנית ולמרות הכל הוא לא התייאש וניצח. זה היה ממש מרגש!

yaldasukar

New member
על זה נאמר "גבר גבר" ../images/Emo106.gif

בס"ד כל כך שמחתי לשמוע שהוא ניצח
לאנס הוא המלך שלי
וגם לי לא אכפת להגיד "לאנס תעשה לי ילד"
אין עליו
והוא מודל להערצה בשבילי
אוהבים אותך לאנס..

למעלה