לאנשים שהכייף שלהם זה מוזיקה

לב ענק 22

New member
דור דקל אתה תותח נקודה

קו המחשבה שלך נכון . מי שעובד בחינם לא שווה שקל . גם מי שעובד במחיר זנות ברוב המקרים שמונים אחוז הוא לא שווה שקל. קבלו מקרה שקרה לי אתמול . שלחתי תקליטן (עלק תקליטן) לחינה קטנה בבית כנסת הבן אדם מספר לי שהוא טייסטו . כולה רציתי להרויח 200 שקל קומישן טלפונים כאב ראש מגיע לי לא. התקליטן החובב הרס לי את הערב הלקוחות לא מרוצים המוסיקה גרועה הציוד גרוע הוא עובד עם שני די וי די . בקיצור אני הוא האשם העיקרי . תקליטן הוא מסמר הערב כל האחריות היא עליו אל תתביישו לקחת מחירים אם אתם טובים כמובן .

מבריק10

New member
לאנשים שהכייף שלהם זה מוזיקה

אני מארגן מסיבה ל 50 איש. מחפש בחור/בחורה שמבינים במוזיקה ורוצים לבוא לתקלט במיסבה, למטרת הנאה בלבד, ללא תשלום. המסיבה תתקיים יום חמישי ב 31 לאוגוסט באזור המרכז. גילאים של 23+

דור דקל

New member
קודם כל

אני מקווה שאף אחד לא נפגע מהמשפט הקודם. מה שאני רוצה לומר בעצם זה שמדובר פה במקצוע. אז נכון, אנחנו נהנים מזה. אז מה? הרבה טכנאי מחשבים אוהבים את המקצוע שלהם. וגם הרבה עורכי דין. וגם הרבה אינסטלטורים (תתפלאו...) מהם לא מבקשים לעבוד בחינם. אם תרצה לצבוע את הבית למשל - יש שיפוצניקים יקרים יותר ויש זולים יותר. לא רוצה לשלם? קנה צבע ותעשה את זה בעצמך. אם צבעים היו מתחילים לעבוד בחינם גם הם היו במצב שבו הדי ג'יים נמצאים היום. תדרשו לפי כמה שאתם שווים. לצערי אם תתקלטו בחינם תגלו שאתם לא שווים. גם אם אתם טובים. הצד שהזמין אותכם פשוט לא יקח אתכם ברצינות. וזאת הבטחה. לגבי שאר הדברים- BullsDuDe - למען האמת, אני משתדל לא לתקלט באירועים של חברים. אלא אם כן מדובר כמובן באירוע שיש בו רווחים, ואז מן הסתם לא אתקלט בחינם. לב ענק - תודה:). ואל תשכח - מקרה כזה יכול גם להרוס את השם שלך וחבל. לכן אל תמליץ על מי שאתה לא מכיר...

אהבה 96

New member
תמשיך לחפש פרייארים במקום אחר

אתה רוצה לחסוך בדי ג'י אז מצאת שיטה . מוסיקה זה כיף לכל התקליטנים אבל גם פרנסה . בטוח תמצא ילדים מתלמדים שיהרסו לך את הערב . ביי ושבוע טוב

mb13

New member
בחור תוקפני אתה....חח

אבל אתה צודק תכלס...

אהבה 96

New member
זו האמת לא.. אח שלי

אז כל אחד שירצה לעשות מסיבה יפרסם מודעה בפורום תקליטנים ויבוא בהפוכה .

מבריק 10

New member
פרייארים? עיברית שפה קשה !!!

אני לא מחפש D.J. . יש לי ציוד בסיסי ולכן אני לא רואה צורך לשלם מחירי שחיטה למסיבה של 50 איש עבור DJ. אני מחפש אנשים שעושים מוזיקה בשביל הכייף שלהם לשבת ביחד ולהתאים מוזיקה לקהל יעד. אני פגשתי הרבה חברה במסיבות ,שמבינים במוזיקה ולא היו מתנגדים לעלות על הבמה לנגן קצת... אז עם אתה לא בעיניין סבבה לך לישון.

אהבה 96

New member
ולקחת מחירי שחיטה ועל שתייה זה כן

אנשים בלי ניסיון ובלי ידע במיקס = לכישלון של ערב . מילא היית משלם מחיר סימלי 200 שקל עוד איכשהו .

דור דקל

New member
אה...הויכוח המפורסם...

אין מה לעשות חברים, תתרגלו. הרבה אנשים חושבים שאם אתה נהנה מזה סימן שזה לא מקצוע רציני וכל אחד יכול. והעצוב מכולם - רוב האנשים לא מבחינים בהבדל. ולכן גם את מארגני המסיבות זה לא מעניין.sad but true...

מבריק 10

New member
אני בעד אהבה ,אין צורך במריבות

אני מזמין כל אחד שטוען שמסיבה בלה בלה בלה = כישלון לבוא לרואת איך מרימים מסיבה 1. 20 שקל כניסה. 2. שתיה חינם. 3. מוזיקה סבבה. נכון תמיד אפשר לשפר אבל כל דבר דורש כסף ולפעמים במקום לשבת ולהתלונן למה אין מסיבות אפשר להשקיע ולהרים מסיבה. אצלנו יהיו חברה ברמה, שיודעים להנות ולא לחפש פשלות בחיבורים בין השירים. ולכן כולכם מוזמנים , עם בכבוד שלכם? תמיד שמח לקבל עצות אז עם יש למישהו בכייף!!!

אהבה 96

New member
הנה אחד שמדבר לעניין כל הכבוד דור ד

תותח אמרת את האמת . אנשים חושבים שאם התקליטן נהנה מהעבודה שלו אז הוא צריך לבוא בהיתנדבות . זו הבעיה היום רוב התקליטנים הצעירים מוכנים לעבוד בחינם במועדונים ובמסיבות כדי להיתפרסם וכדי לקבל שם . בגלל זה תקליטנים כמו רועי פלינר בן 28 12 שנה במועדונים ועדיין עובד בשביל 300 ש''ח . בעלי המסיבות והמועדונים מנצלים את התקליטנים כמו הבחור הזה .

mb13

New member
רועי פלינר?? באמת??

הוא דיגיי ממש טוב......אחחחח זנות פה מה שהולך בארץ....

DJ Shaked Nave

New member
עצוב לומר את זה..

אבל אתה מייצג פה עמדה שהרבה מארגנים ומפיקים דוגלים בה בארץ - אין לכם הערכה בכלל לעולם התקליטנות. אנשים חושבים שאם זה לבוא ולשים דיסקים אז אפשר לשלם מחירי זנות או לא לשלם בכלל (לפי מה שאתה אומר) - ואתם לא מבינים שהעבודה כרוכה בהרבה יותר מזה - ביידע רב (מוזיקלי, טכני), ובעבודה מקדימה קשה (כל היוצרים למיניהם ששורפים שעות באולפנים).

dj mango

New member
אני חושב שזאת טעות....

לעבוד בחינם אני מתחיל והשקעתי אלפי שקלים בציוד גם בשביל פרסום אני לא יעבוד בחינם אני נהנה מהעבודה היא מספקת אותי אבל אני לא מוכן בחינם בעיקר לא לבן אדם זר ומה שכל הצעירים כמוני עשו מהמחירים זה פשוט שיא הטמטום אי אפשר להרוויח כי יש מישהו שיעבוד לא כמו שצריך בשביל כולה 200 שקל את בעל השמחה זה לא מעניין זה מה שעצוב

aviramdj

New member
אני הייתי עובד בחינם בכיף אם זה היה

ליד הבית שלי . אני לצערי גר בצפון . אני בכיף הייתי מתקלט לך ואני ממש לא תקליטן מתחיל . חבל שכולם מחפשים כסף . וב200 שקל תקבל תקליטן גרוע .

dj mango

New member
זה ממש דבילי...

לעבוד בחינם אתה גם מוביל ציוד גם מבזבז דלק גם קורע תתחת 5 שעות או כמה זמן שיהיה וגם אתה לא מקבל כלום צריך להיות ממש מאוהב בתחום ו"טיפש" בשביל לעשות את זה אם זה ליד הבית זה משהו אחר

BullsDuDe

New member
משפט קצת בעייתי....

כי לחבר שלך אני מאמין שלא תיקח כסף למסיבה יום הולדת או כל מסיבה פרטית אחרת. המשפט נכון לאנשים כמו הבחורצ'יק למעלה שמבטיח אוירה והכל אבל שכח שבלי די ג'יי מסיבות לא זזות, ועם חינם לא הולכים למכולת.

למעלה