לאנשים שיודעים לתכנת לפאלם.....

alonhzn

New member
לאנשים שיודעים לתכנת לפאלם.....

האם הקוד הבא אומר לכם משהו? האם הייתם יכולים לשלב אותו בתוכנה? בעקרון הקוד אמור לאפשר למשחק על הפאלם לקבל פקודות משלט bluetooth ולא ע"י מנגנון הevent שבמערכת ההפעלה של הפאלם אלא ע"י חיבור ישיר של הbluetooth לפורט טורי if (g_bt_gamepad && bSerPortOpened) { UInt8 bytes[16]; UInt32 check = 0; int i; Err err; // A fire // B run // C use // D change weapon // START menu UInt8 arrKeys[16] = {0, '/', KEY_DOWNARROW, KEY_RIGHTARROW, KEY_LEFTARROW, KEY_UPARROW, '.', ',', ' ', KEY_RCTRL, KEY_RSHIFT, KEY_ESCAPE, 0, 0, 0, 0}; stub_SrmReceiveCheck(nSerPortId, &check); if (check > 0) { UInt16 count = stub_SrmReceive(nSerPortId, bytes, (check > 16) ? 16 : check, 0, &err); for (i=0; i<count; i++) { if ((bytes & 0xf0) == 0x00) { event.type = ev_keyup; event.data1 = arrKeys[bytes & 0x0f]; D_PostEvent(&event); } else if ((bytes & 0xf0) == 0x40) { event.type = ev_keydown; event.data1 = arrKeys[bytes & 0x0f]; D_PostEvent(&event); } } }

amitp

New member
הקוד מנתח מידע שמגיע מפורט סריאלי

ו"מספר" לך מה הייתה פעולת המשתמש כפי ששודרה ע"י הGAMEPAD. תחילה תצטרך לקשר בין הפאלם לGP. לאחר מכן לא אמורה להיות בעייה להשתמש במקטע הקוד בתוכנה אותה אתה מפתח.

alonhzn

New member
זה לא אני שמפתח

אני בטוח שאתה מכיר את PalmMAME (אם לא, ראה קישורים בסוף) מסתבר שיש בעיה להפעיל את המשחקים עם השלט משום שמפתח התוכנה סוגר את פונקציית הארועים בפאלם (פונקצייה שאחראית לקבל לחיצות כפתורים ולתרגם משיכות קולמוס הגראפיטי) משום שזה מאיט פי 100 (!!!) את האמולטור. בקיצור, על-מנת שזה יעבוד, צריך להכניס את הקוד הזה לתוך הקוד של האמולטור (זה קוד שמצאתי מסתובב ברשת מהבחור שהעביר את DOOM DUKE3D וכל השאר לפאלם...) ניסיתי לשכנע את הבנאדם שמפתח את PalmMAME להוסיף את התמיכה בזה (וגם תרמתי לו 10 דולר כדי להביע תמיכה) והוא עושה רושם שהוא אכן מעוניין לבצע זאת. מעניין אותי לדעת כמה הקוד הזה קרוב ללעשות את העבודה...

amitp

New member
--->

די קרוב, למרות שאני מניח שהמימוש שלו יצטרך להיות שונה במקצת. בגדול זה לא מסובך - רק להאזין לפורט סיריאלי ולנתח את הנתונים. העניין הוא שזה גוזל זמן. דרך אגב, בתור איש פוקט אני דווקא לא מכיר את PalmMAME...

alonhzn

New member
שכחתי להוסיף קישורים...

זמן מעבד זה בדיוק העניין פה! מסתבר שאם לא עושים את זה ככה אז המעבד עסוק רוב הזמן בלהקשיב לכפתורים ולstylus ולגראפיטי... ובדרך הזאת זה אמור להיות יותר מהיר בהרבה. אגב, קיים אמולטור MAME גם לפוקט... זה נקרא MAME CE או משהו כזה.

למעלה