לאנשים שלום

Pink Floyd 117

New member
לאנשים שלום

היי! קוראים לי נועה ואני חדשה פה בתפוז, זה הפורום הראשון שאני נכנסת אליו גם בתפוז, וגם בכלל בחיי. PINK FLOYD הכי טובים שיש לדעתי. הייתי כמובן בהופעה של רוג'ר ווטרס בישראל, וגם תיככנתי לפגוש אותו בנווה שלום אבל בסוף הוא לא הגיע. אני לא מומחית גדולה מאוד בפינק פלויד, אבל אני מאוד מאוד רוצה להיות. יש לי כמה וכמה דיסקים שלהם. בעיקרון אני מכורה למוסיקה ופינק פלויד הם כמובן הלהקה האהובה עלי.... זה הכל בעיקרון...

Jason2

New member
ברוכה הבאה

את מוזמנת לעבור על המאמרים של הפורום, יש שם דברים מעניינים.

שלום נועה ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורומנו

CrazySheep1

New member
שלום נועה :)

גם אני לא מומחה גדול אבל כמו כולם פה חולה על פינק פלויד. יש פה תותחים רצינים ומקווה שתלמדי מהם כמו שאני לומד.

Artoo Detoo

New member
ברוכה הבאה

אני חדש-ישן כאן, פעיל כאן לעיתים רחוקות מאוד, בזמן הקרוב יהיה לי הרבה זמן להיות פה פעיל באופן קבוע.. פינק פלויד היא גם הלהקה האהובה עליי, ועד כמה זה נשמע הערצת-יתר/הערצה-מוגזמת אני לא חושב שמישהו בכלל משתווה למה שהם עשו.

Anuerysm

New member
שלום נועה וברוכה הבאה

האם את רוצה המלצות לדיסקים אחרים? ואיזה להקות את שומעת חוץ מפינק פלויד?

Pink Floyd 117

New member
תודה

אם יש לך המלצה על דיסק טוב אני אשמח! חוץ מ Pink Floyd אני שומעת בעיקר Green Day, Panic! At The Disco & U2, ועוד להקות שמהן אני שומעת ממש מעט, רק שיש לי מצב רוח, להקות כמו Red Hot Chili Peppers, Scorpions, Blink 182, Dire Strait, Simple Plan ועוד כמה להקות ששכחתי... פעם היה לי טעם מאוד ממוקד במוזיקה, Pink Floyd ועוד אולי להקה אחת... לאחרונה התרחבתי כי רציתי קצת חידושים, וחברה שלי אמרה שזה יעשה לי טוב לגוון קצת.

Anuerysm

New member
לגוון יעשה טוב מאוד

אבל לא בכיוון הזה ניסית את לד זפלין פעם?

Anuerysm

New member
יש כמה שירים

השיר הכי מפורסם שלהם שהוא שיר מדהים הוא Stairway To Heaven אבל השיר הזה לא ממש בסגנון של שאר השירים שלהם, אז אל תצפי מהשירים האחרים למשהו דומה שירים אחרים טובים מאוד Dazed And Confused When The Levee Breaks Ramble On Kashmir תנסי חלק מהם או את כולם ותגידי מה את חושבת

למעלה