לאנשים שרוצים לעזור למישהו שממש

The Cabana Boy

New member
לאנשים שרוצים לעזור למישהו שממש

צריך עזרה. אני אשמח אם תפרשו לי בבקשה את החלום, הוא מאוד מטריד אותי. "אני בבית שלי. לא בבית שלי במציאות היומיומת, אבל אני מרגיש בבית. אמא |שנראת כמו דמות מעקרות בית נואשות| אומרת לי לסדר את החדר או משהו כזה, אני לא מסכים, אני נכנס לחדר הוא חשוך, אני יוצא ואז נכנס שוב |הוא עדיין חשוך| לפתע אני במרפסת, שבגדר שליד יש שכנים, אבל הם לא רואים אותו בגלל העצים העבים והגדולים. התחלתי לצרוח ולהזיז את הכיסא כדי שהם ישמעו אותו למרות שהייתי טיפ טיפה נבוך לעשות את זה, רציתי שמישהו ישמע אותי. לאחר מכן אני לפתע בברכה שם אני מרגיש בבטיחון עצמי שלם, אני עומד שם וחושב לעצמי "כמה אנשים אני מכיר פה?" כולם מכירים אותי ומסתכלים עלי, מישהו בצד אומר "אוהד, תעזור לי", אני לוקח את החכה שלו ומנסה לדוג איתו דגים ולא מצליח, האיש השני אומר לי שזה בסדר והאיש השלישי בא מאחורי ואני מביא לילד שקרא לי את החכה ואמרתי שאני מצטער כי גם לי קוראים אוהד. האבא - האיש השלישי, אמר לילד שהוא האיש הראשון לא לקרוא פה לאנשים "אוהד". המשכתי ללכת בברכה בין מושבים של אנשים, שמעתי אומר "זה אוהד, הבן של..." המשכתי ללכת וראיתי חבורה של 5-6 בחורות יפות, התסכלתי עליחם והמשכתי ללכת לפתע אישה אחת זורקת איזה הערה כמו "היי!!!!!! מה שלומך?" אני כזה "את זוכרת אותי?" היא: "בטח שאני זוכרת אותך" כל כך שמחתי לראות אותה. תן לי להסביר לך, לפני בערך חצי שנה או יותר חלמתי על מקום כזה פתוח, שאני נכנס למין כזה ביתן בצורה מרובעת עם אנשים, חלק מבוגרים, חלק צעירים שותים בירה ומדברים, משום מה גם אני התיישבתי ואני כבר לא זוכר את החלום, אני רק זוכר ששכבתי עם האישה הזאת במקום ליד זה, ומשום מה הרגשתי שזה יותר מאשר לשכב עם מישהו. |אני מתכוון לסקס, כן?| עכשיו החלום של אתמול: אני שואל אותה אם כדאי שנעשה את מה שעשינו פעם שעברה היא צוחתק וחושבות שלא, אני, היא ועוד 2 חברים שלי, שאחת מהם היא בת והשני הוא בן אבל אני רק זוכר שהלכתי איתם, לא זוכר מי הם. הלכנו ארבעתינו לברכה אירת, אבל באותו מתקן, היא שכבה והשתזפה ושאלתי אותה פעם והיא סירבה, תפסתי במתקן שהיא שכבה פה ועיפתי אותה לברכה, ממש הפכתי אותה, גם הכפכפים של היו בברכה, הלכתי להביא אותם ובטעות נפלתי לברכה, אני לוקח את הכפכפים ומנסה לעלות אבל אני לא מצליח! מתחיל להיות לי קשה לנשום, ואני לא יודע מה אני עושה, היא בדיוק עומדת לידי וזורקת איזה הערה, לא קללה או משהו, היא לא נראת כועסת. ואז איכשהו אני ועוד 2 אנשים עומדים באותו מתקן גדול ונחמד שיש בו ברכה, מקום שאפשר לדוג דגים ויש שם מסדרון שנראה כמו בצפר, אז אני וחברים שלי עומדים שם ופתאום ילד ששכחתי איך קוראים לו, אבל הוא שנה מתחתי, הוא אומר "יש!!!!" ונצמד אלי, הוא עשה את זה עוד פעמיים והתחלנו לריב בזמן שהחברים שלו ירדו במדרגות. על הקיר היה תלוי 8 תמונות, ששתיים מהם חתומות, אחת חתומה ע"י סאבלימינל והשני על עוד להקת ראפ שאני לא בטוח שהיא קיימת במציאות, הוא כנראה ממש התלהב מהעובדה שחתמו לו, משום מה אני מוצא את עצמי רב איתו 10 מטר ליד הברכה, אני אומר לרכזת שלי שביוק עוברת שהוא מציק לי והוא נתן לי מכה, היא עונה בצורה מזלזלת, ואז אני מספר לה מקרה ומתחיל לפרט ואז היא "תפסיק לפרט, אתה והפירוטים שלך" חשבתי לעצמי שהיא צריכה לעזור לי. דרך אגב, הילד לפתע שינה גובה, משקל ופנים, הוא עכשיו ילד אחר, ילד מהשכבה שלי שאני מכיר, לא שונא, אבל אנחנו לא חברים. הכנסתי לו מכות והיא מגיבה באדישות "היי!" וזהו. חלום מוזר. אני אשמח אם תעזור לי." אני אשמח אם תפרשו, תודה.

טוב אולי זה יכול לעזור....

אני לא יודעת עד כמה האתר הזה נכון אבל תיכנס לשם יש שם מילון של פירוש חלומות http://www.israghost.com/ תכנס לאתר הזה ומשם תיכנס לחלומות ואז יש לך כמה אופציות תכנס למילון הסמלים....\ יש עוד דבר שאתה יכול לעשות לכתוב את החלום שלך ויש איזה אחד שיודע לפרש חלומות שם באתר בקיצור תדפדף קצת באתר הזה בטוח תימצא הרבה פיתרונות (דרך אגב אם זה לא ניכנס לך דרך האתר הזה אז תיכנס לנענע ותירשום בחיפוש בית הרוחות<----זה שם האתר) מקווה שעזרתי

למעלה