לאסי שובי הביתה

המצלצל

New member
לאסי שובי הביתה

חן באמת שעלייך התפלאתי ככה להיות כזה לאסי ולוותר על החברים שלך ברוק עצמאות באמת באמת לא יפה לאסי שובי אלינו הביתה

NiGa

New member
אחד הטובים!!!!!!!!!!!!!

זו ההודעה הכי שולטת שקראתי כבר לא יודע כמה זמן בפורום!!!!!!!!!!

לך אין זכות דיבור

חן היה הרבה יותר איתנו מאשר אתה אז סתום תה פה גם אותך אני אוהב וקדימה כדורגל@! יניב מת!!

יאפה

New member
אתה כזה אפס נגרר

יא טטלה של מקסים מה קרה?? מקסים הלך לחרבן והלכת לנגב לו ת'תחת יא הומו !! הייתי כל כך מפציץ בך יא פדופיל...יש'ך מזל שגם אותך אני אוהב...הומו!!

המצלצל

New member
תגידו תאמת

סבבה אם אתם אוהבים אותי תגידו תאמת מה חושבים. ומקסים אתה היית טטלה של אתי אני טטלה של גל וחן אתה טטלה של שירן וזהו אין מה לעשות בנות שולטות עלינו.ויותם עזוב אותך

NiGa

New member
צ'יאס אני לא טטלה

אני פרי אייג'נט אין דה יוניברס

זין בכלל לא מסכים

לא ההיתי טטלה שלה נפגשנו כשלשנינו היה נח והשתדלתי לעשות זאת אחרי הלימודים וכדומה ולא בערבי שבת או ישי כששכולם יוצאים או משחקים כדורגל לפי היומן שאחות (המזכירה) עכרכה לא הפסדתי אף משחק!! כך זה היה עם אפרת וכך זה יהיה!!!

דייי הפסקת אש

גברותי ורבותי אנשי פורום מקוואים ושברולטים בזזאת אני מכריז אל הפסקת אש תדעו שהכל היה מבויים ואנו אוהבים אחד השני לירוןאוהב מקסים אוהב חן אוהב יותם וכולנו טטלאים אחד של השני אז שכל אחד יחזור לדיבוק שלו כי ככה אנו אוהבים את זה לא ? (כאס הכדור לא מחזיר אהבה) ודי בוא נעשה הסכם שלום באנדריי!!!

NiGa

New member
זין! אני טטלה רק של חן

ושל אנדריי דיק, בוא לאנדרי! (לא, בעצם הוא עם חברה שלו, סתכלו בחתימה...) סתם אני טטלה גם של שירן ושל אופיר פי'צוטו.

יאפה

New member
יא 0

ת'לא יודע על מה אתה מדבר בכלל נמאסלי לריב איתך כאן אז אני אפסיק...

NiGa

New member
די

כבר עבר, נסגר, נגמר וההודעה הזאת עדיין הצחיקה אותי. רויטל, מה נשמע?

RevitallicA

New member
הכל טוב...

מה איתך יותמצ'יק

NiGa

New member
מצויין!

כאילו, חוץ מחוסר-האוטו שאני צריך להגיע למקומות כדי ללמוד למתכונת לביולוגיה מחר, הכל סבבה. מה איתך, איך היה לך אתמול?

RevitallicA

New member
היה לי נחמד ביותר, תודה../images/Emo70.gif

הלימודים למתכונת אצלי בבית הם פשוט חאווה... אני יושבת בסלון, מצד אחד-אימא, מצד שני אבא בטלפון, שניהם עונים לי על מה שאני צריכה... ואם שניהם לא יודעים, אני עושה שיחה ישירות לדודה שלי, שעונה לי כמו תותח על שאלות... חאווה, חאווה, חאווה
נקווה שיצליח לי מחר...

למעלה