לאסי, שובי הביתה

גורבי

New member
לאסי, שובי הביתה

הפינה לבנות הפורום האבודות, שלא השתתפו המון זמן ומאוד רוצות לעדכן מה קורה איתן ולא נעים להן לפתוח הודעה חדשה
... שאני אתחיל? אחרי חיפושים מפרכים, מצאתי עבודה: במחלקה קטנה בחברה גדולה, תפקיד שמתאים לי (תרגום ועריכה, עם אפשרויות התפתחות עתידיות), תנאים טובים ואפילו סוג של טולרנטיות לאמהות עובדות (אני מתחילה מוקדם ומסיימת ב-16:30). אמנם ביום הראשון שלי שם הרגשתי כמו סידני בריסטו של האימהות, סוכנת כפולה שבכל שניה תיחשף זהותה האמיתית והיא תישלח הביתה בבושת פנים, אבל אני שם כבר יותר מחודש ועד כה זה לא קרה
שחר נכנס לגן, והמעבר הזה היה קשה לכולנו. קשיי ההיפרדות ההדדיים שלו ושלי התחברו עם רצף מחלות (שלא איפשר לו להשלים שבוע שלם בגן והקשה על ההסתגלות) ועם חוסר שקט שלי לגבי הגן, שהשתדלתי לא להקרין אליו אבל, לצערי, התברר כמוצדק: ביום ה' האחרון הוא הגיע למצב של התיבשות - הוא לא שתה מהבוקר (כלומר, לא קיבל שתיה מהבוקר), ובסביבות 13:00 החל להקיא בלי הפסקה. הצלחנו להתגבר על המשבר בלי להגיע למיון, אבל לא היינו רחוקים. מפחיד ומכעיס - זה היה הקש (מה קש? יותר כמו בול עץ) ששבר את גבנו, ולאחר חול המועד הוא עובר לגן אחר, שעושה רושם הרבה הרבה יותר טוב. נחזיק אצבעות. זהו - כל מה שנותר בעתיד הקרוב הוא להתמודד עם ההסתגלות לגן החדש, נסיעת העסקים הראשונה של י' לחו"ל (ל-10 ימים, יום אחרי הסיידר), מציאת דירה בעיר של העבודה והגן (פ"ת), מעבר דירה (פיכס), העבודה (שנקווה שתחזיק מעמד), וגם לנשום מדי פעם. שנחיה בזמנים מעניינים, אמרנו כבר?

לנשום... לנשום...../images/Emo24.gif

קודם כל ברכות על מציאת העבודה! ודבר שני... הוא כמעט התייבש? איזה פחד!!! כל-כך מכעיס שזה קורה בגן, כל-כך מכעיס. פשוט לא ייאמן!
העיקר שעכשיו הכל בסדר.

גורבי

New member
רק כשראיתי שהוא בסדר

אי שם באותו ערב, אחרי תהליך הדרגתי ודי נורא של לתת לו לשתות רק קצת בכל פעם, כשהוא כבר תופס את הבקבוק ולא רוצה לעזוב
, הפסקתי לפחד והתחלתי לכעוס. מאוד. מה שמכעיס עוד יותר הוא שבימים שלפני כן, בגל החום הגדול, שמתי לב שהוא חוזר מהגן עם טיטול יבש, וביקשתי (בנימוס המירבי, כמובן, כי אני פולניה) שיקפידו שהוא ישתה.

ובתוך כל הבלגן

גם למצוא בשבילנו קצת זמן בעוד ככה וככה שבועות מה? (מה עם נסיעת עסקים בכיווננו? יש פה המון הייטק... והייטרקים גם יש)

גורבי

New member
ובכן בז'ז'ניה,

יהיה ממש קשה למצוא בשבילכם זמן בתוך הבלגן. באמת נראה לך בכלל שזאת תהיה בעיה? (ואני אגדיל ואעשה:
) גם בילוי איתכם וגם נסיעת עסקים אליכם - נראה לי שאני צריכה לקבוע פגישה דחופה עם הכומר המוודה כאן במשאבי-אנוש ("אבי, אינני יכולה לעבוד כי טורדות אותי מחשבות חטא על טרקים").

מעיןבר

New member
שלום רב שובך ../images/Emo24.gif

ממש ציפורה נחמדת
כמה נורא שהוא התייבש בגן
העיקר שכולכם מוצאים את מקומכם. ולגבי דיור בפ"ת - תתיעצי עם בלינקה, הם עברו לשם לאחרונה.

גורבי

New member
גם אני התגעגעתי ../images/Emo25.gif

ובעניין חיפוש הדירה - נתחיל לחפש ברצינות כשי' יחזור ממסעותיו, והלוואי שנמצא בית כמו של בלינקה (ורצוי גם לידה
).

../images/Emo46.gifהייתי מגישה נגד הגן תלונה במשטרה

על הזנחה פושעת של פעוט. אני לא מאמינה למשמע אזני! מזל שזה נגמר יחסית טוב. כל הכבוד על העבודה! נשמע מעולה. והמשפט שהוספת בסוף? תמיד הפחיד אותי. שנחיה בזמנים משעממים להחריד. באוסטרליה.

גורבי

New member
הדבר היחיד שמנע מאיתנו לרוץ למיון

היה המצברוח הטוב של הילד - הוא פשוט הסתובב בבית, היגג ושיחק במתיקות יתרה, ומדי פעם עצר להקיא
. האמת, במצבנו הנוכחי, אני חושבת שנשמח לקצת שגרה (לא יותר מדי). אחד הדברים שגילתה לי החזרה לעבודה, המהנה בפני עצמה, זה כמה אני מתגעגעת להיות עם שחר בבית.

ה ו ב י ט

New member
איזה פחד

שהילד שלך יתייבש בגן, פשוט נורא. טוב שעברתם אותו משם ותרגישו טוב
. חוץ מזה כיף לשמוע שמצאת עבודה טובה. זה נותן לי תקווה...

גורבי

New member
אני שמחה לשמוע שעודדתי קצת

Good things come to those who wait, נכון? אז לא להתייאש. אני מקווה בשבילך שתמצאי בקרוב.

משוש30

New member
שלום באמת! ../images/Emo140.gif

נשמע אחלה עם העבודה. את מספיקה להוציא אותו מהגן? ואו המון דברים קורים פתאום! טוב לראות אותך פה. איפה אפשר לראות תמונות של שחר? (חוץ מתדמור?
)

ornaok

New member
../images/Emo24.gif

התייבש בגן?!?! ספרת להורים האחרים? פרסמת כבר את שם הגן ברחבי האינטרנט? איזה מין דבר זה????????????????!!!!!!!! אני רותחת!!!!! בהצלחה בהכל ובמיוחד - בגן החדש!

גורבי

New member
לא רציתי לעשות כלום כל עוד הוא היה

בגן. כמובן שכל מי שרוצה מוזמנת לפנות אליי במסר ולקבל את פרטי הגן. אני רוצה רק לציין שמדובר בגן גדול מאוד, רב גילאי, ונסיוננו הרע (בלשון המעטה) מתייחס רק לקבוצת גיל מסוימת. ותודה על ההשתתפות בכעס (חשוב ביותר
)וגם על האיחולים

yaelia

New member
מזל שנגמר בקלות

נשמעת חוויה מזעזעת, אני הייתי שוטפת את הגננת. העבודה החדשה נשמעת מעולה, משהו שרצית לא? מקווה שתמצאו דירה במהירות. בקיצור, שתעבור התקופה ההתרחשותית ותכנסו למסלול שלו. אה, וגם איזה כיף לראות אותך.

גורבי

New member
גם אותך.

עם המטפלות שם לא היה טעם לדבר (אחד הדברים שהפריעו לי עוד לפני כן), והמנהלת היא חסינת שטיפות (כזאת שראתה הכל ושמעה הכל ולא ממש אכפת לה מכלום). הגן החדש שמצאנו הוא כ"כ שונה מהבחינות האלה, שאני רק מלקה את עצמי שלא מצאנו אותו קודם (הלקאה עצמית זה סוג של ספורט?). העבודה בהחלט חביבה ורצויה (יש גישה חופשית לאינטרנט - מה עוד בחורה צריכה?), ואני מקווה שהיא תביא איתה קצת שקט נפשי וכלכלי ותאפשר לנו להתפנות לדברים רצויים אחרים.

אלינה12

New member
אני מזועזעת, שלחתי לך מסר

מאז שאני התחלתי לחפש גן לבועז, אני שומעת כל כך הרבה סיפורים שנראה לי שאני כבר לא אמצא לו גן טוב. אני פשוט מיואשת...

אלינה12

New member
טוב, עכשיו הבנתי על איזה גן מדובר

בלי להזכיר את השם שלו. אתמול כמעט נרשמנו לשם, אבל למזלי יצאתי לטייל עם ילדים ופגשתי מישהי בשכונה והיא שאלה אותי מה קורה עם הגן, כי היא יודעת שאני מחפשת. כאשר אמרתי שהחלטתי להירשם לגן XXX, היא אמרה בבהלה שלפני כשנה היתה פרשה של התעללות בתינוקות בגן הזה.(סגרו תינוקות בחדר חשוך בתור עונש וכו'). חברה שלה אז לא הוציאה את הבן שלה מהגן, כי מנהלת הבטיחה שסוגיה נפתרה. באמצע שנה היא הוציאה ילד מהגן עם מילים "טוב שברחנו מהגהנום הזה". אני לא ישנתי כמעט כל הלילה, חיפשתי איזשהי כתבה באינטרנט ולצערי לא מצאתי. לא רציתי לתת לכם אינפורמציה לא רשמית, אבל זה מה שיש לי כרגע.

dorlim

New member
ברוך שובך ../images/Emo24.gif

התגעגענו... ברוך שובך למעגל העבודה ומקווה מאד שהגן החדש של שחר יאיר לכם פנים

למעלה