למאוהב בהדר מרקץ תשובות
שלום לך! מה נשמע? לגבי השאלה הראשונה שלך - לא זכור לי שצחקתי על תאונת דרכים. גם לא נראה לי הגיוני שהייתי עושה דבר כזה, היות ותאונות דרכים, ההתיחסות אליהן, הטיפול בהן, ובאופן כללי הצורה שבה אנשים נוהגים ומתייחסים לנהיגה ולחוקי הכביש - זה דבר שמאוד מרגיז אותי, ואני רואה את המלחמה בתאונות הדרכים כמטרה חשובה מאוד, במיוחד ברדיו ובמיוחד בגלגלצ (וזו אכן אחת המטרות החשובות של גלגלצ - העלאת המודעות לבטיחות בדרכים). תאונות הדרכים הן אסון לאומי, ועבירות התנועה חמורות בעייני בדיוק כמו עבירות פליליות אם לא יותר. זו דעתי, תמיד הייתה וכנראה גם תמיד תהיה. אז אחרי שהבהרנו את זה - אני לא יודע מה בדיוק אמרתי, אבל יכול להיות שלא הבנת את כוונתי, ויכול להיות מאוד גם שאמרתי משהו שמשתמע ממנו משמעות אליה לא התכוונתי, אז אני מתנצל. אם תוכל לצטט אותי אני אשמח להבהיר את כוונתי. לגבי השאלה השניה שלך - לעבוד עם הדר זה כיף, אבל אתה ממש לא צריך אותי בשביל לדעת את זה. הדר בחיים היא בדיוק כמו שהיא ברדיו, מצחיקה, נחמדה וכיפית. היות ואתה (ורבים אחרים) מאזין קבוע שלה, אתה בוודאי יודע בעצמך שהיא כזאת. ככה היא גם בעבודה. אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון "לראיין את הבסיס שלה". הדר כבר לא חיילת. וכשהיא הייתה חיילת, היא שרתה בגלי-צה"ל, שם גם אני משרת. ואנחנו בהחלט לא נעשה קולות החיילים עם חיילי גלי צה"ל... זה יהיה קצת מצחיק ולא אתי.
זהו, אני מקווה שהתשובה שלי מספקת אותך. שיהיה לך אחלה סופ"ש! לכולכם!