שלום יאיר ותודה על דבריך ../images/Emo6.gif
אלה שהבנתי... אני באמת לא מבינה את כל מה שאתה כותב ואני לא אומרת את זה בציניות (נשבעת
) אולי אני אדם רציונאלי מדי, פחות רוחנית ממך , פחות חיה בתוך עולמות רחוקים, אינני יודעת את הסיבה משתדלת להבין וזה קשה לי אבל אני מודה לך על דבריך שהם נובעים ממקום של אהבה וחמלה גדולים על כן אני אשתדל קצת יותר להקשיב לכוונותיך ואתה אולי תשתדל לכתוב לי בפשטות כדי שבאמת אוכל לקחת את המתנה שאתה רוצה לתת לי. או קיי? באשר לשינוי אכן, אנחנו מתחייבים לעמוד מולו כל חיינו שינויים משמחים יש מעט, חתונה, לידה, הצלחות בעבודה, ועוד הדברים הקטנים והמשמחים ... אבל האחרים הקשים ההתבגרות, החולי, המלחמות,המפגש עם המוות שלנו או של מישהו יקר לנו.. עם אלו אנחנו מתמודדים ככל שיתארכו חיינו . אני התכוונתי לכתוב באמת בזכות השינוי שבא מבפנים ועליו רק אנחנו אחראים, והוא תלוי בנו, אני מנסה כל הזמן להתאים את עצמי למציאות החדשה שבה אני מוצאת את עצמי, יחד עם זה אני מודעת לכך שמעגל האפשרויות שלנו מאד מסויים ולזה קראתי תסריטים, אנחנו מוגבלים אפילו בלא ידיעתינו באישיות הבסיסית שלנו שקבלנו בלידתינו והנסיונות שספגנו בחיינו, שבעקבותיהן נוצרו "ההחלטות" האוטומטיות שלנו ומשם אנחנו לרוב פועלים, מעטים האנשים שמצליחים להגדיל את המרחב הזה של הפעולות האוטומטיות ומחלת הסרטן היא בהחלט הזדמנות לעבוד על זה כל פעם מחדש. אני מקווה שאני מצליחה באתגר הזה מדי פעם ולראייה אני כאן עומדת לנצח את המחלה בפעם החמישית אני מאחלת לכולנו המון בריאות אספמיה