לאסתי האחת והיחידה

rolan

New member
לאסתי האחת והיחידה ../images/Emo20.gif

אני פותחת שרשור חדש לכבודך
אהבתי את מה שהתחולל כאן, אמנם היה קצת מתח באוויר, היו מילים קשות, אך יחד עם זאת, את ועלמה עשיתן כאן משהו נפלא. ההידברות ביניכן, שהתחילה צורמת, ממשיכה כעת לאפיק טוב. אני חושבת שראוי לפתוח שרשור חדש, בו תכתבי על עצמך, על התהליך שעברת וגם יאפשר לחברים לשאול שאלות באופן מסודר וגם להתחבר אליך ולסיפורך טוב יותר. אז הנה... רשות הדיבור לך, אסתי. וברכה לקראת שבת, אותה אומרים גם בעולם החילוני- שבת שלום

רולן תודה

אני שמחה להתקבל על ידכם.היה לי נחמד מה שקרה עם עלמה ורק פתח אותי אליכם. אני גרושה כעמור כשבע שנים עם 7 ילדים.שניים נשואים וחרדים.חמישה קטינים וחילונים כמוני. חזרתי בתשובה בגיל 33 לערך בתקוה שזה יעזור בשלום הבית.הטעות היתה פטאלית וכך לאחר 13 שנים בערך מצאתי לנכון לאסוף את כוחותי ולהתגרש מאבי ילדי ומהעולם החרדי הדרך היתה ארוכה וקשה כי להכנס לעולם החרדי קל אך לצאת קשה ביותר ואפשר לומר שהאקס עבד בכל החזיתות לטובתו כי נתנו לו יד להחזיר אותי לתלם. למרות הכל הגעתי היום למצב בו אני ביחסים טובים עם ילדי החרדים ועם האקס משתדלת לשמור על יחסים סבירים למען הילדים. לאחר שנה לאחר הגירושין שהאקס רצה לחזור כמו כל חרדי טוב הוא שודך וכך התחלתי את התקופה של התובנה שנשארתי לבד עם ילדי,החובות וכל הקושי סביב. עשיתי זאת לא בקלות והיום המצב יותר מסביר עם כי לא קל. היום כמו בעבר אני עדיין חושבת שבשבילי להיות מורכבת זו משימה קשה ואיני יודעת עם אפשרית עד שיצאו הילדים מהבית.עם מישהו חושב אחרת אשמח להקשיב. אוהבת את מה שקורה אצלכם בפורום אסתי

אסתי היחידה

נורא יפה בעיני שהתקשורת עם עלמה הוציאה ממך רק טוב,כמו שאני מכירה את עלמה זה בטוח הדדי. אסתי,אני מאמינה שלמרות הקושי לשלב חיי רגש כשהבית מוצף ילדים(בלי עין הרע)ולמצוא בן זוג אוהב ותומך,זה אפשרי. אני בטוחה שברגע שתחליטי לפתוח עצמך לאפשרות יגיע האביר... מי שיאהב אותך יכבד את ילדיך,ויחד תצאו לדרך משותפת. אל לך לסגור את ליבך לקשר,אל לך לחשוש שבגלל הילדים זה לא אפשרי. נכון שזה קשה ,אך האחד שיבחר בדרך הקשה ולא יוותר ,יזכה ליחס ואהבה והערצה ממשפחתך וגם מאיתנו.

עלמה 3

New member
כמו שיונה כתבה לך, ../images/Emo20.gif

אל לך לסגור את ליבך.... אני בתחושה טובה, שהערוץ איתך נפתח.. וזאת היתה כוונתי להוביל אותך לפתיחות איתנו... מאחלת לך כל טוב , מכל הלב כאן יחד איתנו...וגם בחייך. שבוע טוב ,

למעלה