לאסתר- דחוף דחוף!!

תאי17

New member
לאסתר- דחוף דחוף!!

חברה שלי בביה"ח בלינסון לאחר ניתוח קיסרישנערך הבוקר עם תאומים. מאוד חשוב לה להניק והיא נפגשה עוד לפני הלידה עם דוריס להדרכה. עכשיו היא מתאוששת לאחר הניתוח . בעלה שם פתקים בעריסה של הקטנים שלא יתנו בקבוק ומוצץ והאחיות אמרו שהן כנראה יצטרכו לתת בקבוק לאחד מהם כי הוא קטן (שניהם מעל 2300 נולדו בשבוע 37). אמרתי לא שלא יסכים אבל בכל זאת מה את ממליצה לעשות כדי לא להרוס הנקה שעדיין לא התחילה? את מכירה משהי שם בביה"ח שאפשר להפנות אותם אליה?

גבגב 2

New member
בילינסון זה תל השומר?

אם כן, פנו לאחות בשם איריס גורן (היא אחראית על הדרכות ההנקה) והיא בעצמה יועצת הנקה מוסמכת. אם איריס אינה נמצאת חפשו אחות בשם אורנה דיבון - היא מדריכת הנקה. אם לא הצלחתם למצוא אותה שלחו לי מסר ואשלח לכם את מס´ הטלפון של איריס. (זאת במידה ולא טעיתי ובילינסון זה באמת תל השומר....)

אני ילדתי שם

תפנו לאחות/מדריכת הנקה בשם מנוחה. אסתר שלחה אותי אליה והיא אחלה!!

Tell her to ask for Menucha

she is the nurse who is in charge of breastfeeding there and she wil help her. If they do give a bottle in the end, make sure that they give the bottle in a way that will not ruin the breastfeeding: 1. with a very slow flow nipple, and preferably her milk if possible. IN our hospital, we give these babies colostrum in a little spoon........5 spoons from each breast every 2 hours will be enough for each baby. Let us know what happens!!​

למעלה