לאף אחת אין מה לכתוב ? מה זה אומר?

spooni

New member
לאף אחת אין מה לכתוב ? מה זה אומר?

שאתן עסוקות וטוב לכן ? שאתן לא עסוקות ורע לכן ? שנמאס לכן ואין לכן מה לכתוב כי כלום לא קורה ? מיציתן? מה? או שכולכן בהגר ?

מה חדש...../images/Emo4.gif

בשבת דיברתי עם מישהו 7 שעות בטלפון!!! מישהו מאחד האתרים היה כיף , אבל אני כל הזמן מוצאת את עצמי לא רוצה בגלל X ולא רוצה בגלל Y נפגשתי איתו ביום ראשון מאז הוא כל ערב מתקשר/שולח SMS אבל לא בא לי עליו כל כך וזה מעצבן כי הוא ילד טוב כזה אני לא בטוחה שאני נמשכת אליו למרות שהוא נראה טוב , והמראה שלו זה בדיוק מה שאני אוהבת גבוה , בהיר, עיניים בהירות , בדיוק כמו המניאק
הוא אוהב לדבר הרבה , לספר דברים, וכשאני מדברת איתו אני מרגישה עומס של אינפורמציה, ואני מתחילה להתגעגע לשתיקות שאני כל כך שונאת אצל המניאק
בעבודה , שולחים אותי לראיונות אצל לקוחות ואין לי כוח לזה אני שוקלת פשוט לטוס לתאילנד לכמה חודשים , אבל צריכה למצוא מישהו שיחליף אותי בדירה ואין לי כוח הפסיביות הזו משגעת אותי והכי הורס אותי זה שהחיים שלי כל הזמן באותה נקודה ואין לי כוח לעשות שום דבר בנידון וכל הזמן אני חולמת בלילה על כל החברות שלי שנשואות

Betterfly

New member
קורעת את התחת במעבדה

ובכל תחום אחר בחיים. מבחינת מה שעובר עליי, לא הכי טוב...

הזוגיות שלי נהדרת (פשוט אין לי)

כך שאין לי בעיות מיוחדות שם. וכן, אני בהגר.... מאהבת תובענית האישה הזאת.

spooni

New member
תמיד בתקופות כאלו ...

אני רוצה להירדם לכמה חודשים ולהתעורר בעתיד...

spooni

New member
בדיוק ...ואז כשאני מתעוררת אחרי כמה

חודשים אני רואה שנהיה יותר גרוע
ווווואי ..איזו פסימיות!!!!!!!!!!

זה מזכיר לי מערכון של להקת כוורת

בסיפורי פוגי "תתעודדו, היה יכול להיות יותר גרוע!" הם התעודדו....ואכן היה יותר גרוע.

spooni

New member
מצאת לך למי להגיד... ../images/Emo13.gif

ברור שיהיה יותר גרוע ... לא סתם ...אני חושבת שכל כך גרוע אצלי שזה חייב להשתפר ..אבל ...אם עד יום הולדתי ה 37 ..לא יהיה שיפור במצבי ..המקצועי, זוגי,כלכלי...אז אני אעשה מעשה!!!! אני אשבור את הכלים ולא משחקים.

spooni

New member
שבירת כילים זה לצאת מהמסגרות

שאני נמצאת בהן עכשיו בגלל שנשבר לי הזין מכל ההתאמצות והסבל שאני סובלת...ולא יוצא לי מהם כלום. זה כאילו לקרוא תיגר על החלטותיו של אלוהים ..במידה ואני מאמינה בו כמובן. יש גבול לכובד העגלה שאני מסוגלת לסחוב ולאורך הזמן שאני צריכה לסחוב אותה.

ספוני, אני מבינה

רק אני לא מצליחה להבין מה זה אומר באופן קונקרטי: ללכת ללדת ילד לבדך? להכנס למנזר? לאשפז את עצמך במוסד? מה?

spooni

New member
באופן קונקרטי ...

לחיות חיים חופשיים..לבלות כמה שאני רוצה , איך שאני רוצה , עם מי שאני רוצה. למכור את הדירה להשקיע בדירה קטנה יותר שתכניס לי שכר חודשי, לטוס בעולם ולעבוד בחו"ל, להזדיין עם מי שאני רוצה. להרשות לעצמי להתפרע. ללדת ילד לבדי ? לא סגורה על זה ...רוצה ולא רוצה.

E D G Y

New member
אז למה בעצם לא לעשות את כל

הדברים האלה שאת רוצה, בלי קשר לשום דבר אחר? מה עוצר בעדך, אם נראה לך שזה מה שיעשה אותך מאושרת יותר ?

spooni

New member
כי באיזשהו מקום הדברים האלו

גם בריחה וגם מחשבות שקיימות כרגע בגלל המצב הדאוני שאני נמצאת זו. מה שבאמת הייתי רוצה זה לעבוד בעבודה שאני לא אשתעמם בה (ואני עושה דברים ומעשים בכדי למצוא אחת כזו) למצוא זוגיות ולהקים משפחה (וכאן הדבר היחידי שאני עושה זה להתנתק מהבחור) ואז אולי עדיין הייתי רוצה לעשות את הדברים שציינתי קודם לכם אבל לא מהמקום שאני נמצאת בו כרגע. והדירה , לוחצים עלי במשפחה לא למכור אותה , כי היא שווה , והיא יפה, ולא מוצאים כל יום כזו דירה וכו' וכו'. צריך כוח לעשייה וסבלנות להמתין לדברים עד שיקרו. ואני ....על סף איבוד סבלנותי וכוחותי , את הכוחות שיש לי אני ממש אין לי שמץ מאיפה אני שואבת אותם. מקווה שיהיה טוב.

למעלה