לאפודים אין כסף, לימי כיף יש?

nadvash

New member
בושה, חרפה וזילות (האם ימחקו ההודעה

שערורית אפודי המגן !! האם לא גאתה הבושה כאשר כתבתם מכתב זה? (ראה\י להלן) אתם צריכים להתבייש, שכמנהלי המאבק לשיפור תנאינו הבסיסיים, כאלה המתימרים להבין את צרכינו אתם מבקשים מאיתנו לנדב אחוז מתגמול המילואים לצורך בסיסי זה (מימון אפודים קרמיים). ודאי ישבתם מלאי סיפוק עצמי מן הפתרון השלישי (המקפל בתוכו פתרון לזה הראשון והשני) שהוא ללא ספק פתרון לוגי מדהים לשתי הבעיות אחרות. סיימתי שרות מילואים באזור בנימין ולא לכל חבריי במחסום היו שחפ"ודים קרמיים. אני רואה במכתב זה שלכם כניעה לאיוולת, הגובלת ברישעות שלא לומר הפקרה. למה אני, שאינני מצליח לשלם את שכר הדירה שלי , צריך לשלם את מה שהמדינה מחוייבת לספק לי באופן מיידי? למה מעדיפה המדינה, בעקבות מדיניותה האסטרטגית לטווח ארוך, לרכוש מטוסים בעשרות מיליוני דולרים, בזמן שאי רכישתו של מטוס אחד בודד, היה מציל את לוחמי החי"ר כולם ממוות בטוח במחסומים ובסיורים , למה מדיניות הטווח הארוך דורכת על גופותיהם של חבריי כיום? אני קורא לכם, רועי רון ושאר חברי בלת"ם להוציא הודעת תיקון להודעת מייל זו, הקוראת לחיילי המילואים לשמור על חייהם, ולא במחיר ביזויים. אני קורא לכם ליידע על כך את ראשי מערכת הביטחון: שר הביטחון; שגייסנו בצו חרום ללא כל תוכלת, ראש הממשלה; שאינו שם ליבו לבעיה שלכאורה אמורה להיות קרובה לליבו, לרמטכ"ל; שבנסיבות אלה צריך היה לחבוש שפם עבות ותלתלים ולצאת לשביתה עם ראשי הוועדים במשק, על עניין של חיי אדם. כאשר המדינה רועשת ורוגשת בעקבות קיצוץ של אחוזים בודדים בפנסיה ושותקת כאשר חילים נטבחים במחסומים , וודאי יודעים אתם לאן מועדות פנינו. וכבר אינני מדבר על תגמול נאות למשרתים במילואים, תנאים סניטריים בבסיסים, מזון, וציוד מבצעי תקין שלא תמיד , או בדרך כלל לא בנמצא. אתם וועד העובדים של משרתי המילואים, ואם אתם לא תשבתו, אם אתם לא תקימו קול צעקה, מי יעשה זאת. אני חוזר וקורא לכם לעשות מעשה ולחזור בכם מאמירה אומללה זו, "אֵין מֶלֶךְ וְאֵין שָׂר, וְאֵין זֶבַח וְאֵין מַצֵּבָה; וְאֵין אֵפוֹד, וּתְרָפִים." (הושע, פרק ג', ד) [כאן האפוד מומשל לאפוד של העוסק בקודש, אך האם משרתי המילואים לא עוסקים בקודש, להבדיל, בהיותם במילואים? המלך, השר והמצבה גם הם רלוונטיים לצערי] [email protected]

אתה רואה? ההודעה לא נמחקה

וכמו כן, גם מחפשים מתנדבים להתראיין בתקשורת בנושא, כך שנראה לי שההודעה החצופה השיגה את מטרתה. ועוד משהו קטן: תנועת בלת"מ אינה מתיימרת להיות ועד עובדים(וזאת למיטב ידיעתי בלבד, לא פניתי לאף גורם בבלת"מ לקבל אישור); אפילו קרן שביתה אין לנו.

ניר נגר

New member
היי נדב, אתה צודק לחלוטין, אבל לא

ירדת לסוף דעתנו במכתב שיצא. 1. קודם כל הפנייה הייתה לכלל האזרחים במדינה...ולאו דווקא לחיילי המילואים, אתה צודק שהמכתב היה מנוסח כך שרוב המשקל נפל עלינו (ודעתי שלי היא שהנוסח היה צריך להיות אחרת... ) 2. אנחנו לא מתכוונים להחליף את המדינה בנושא החשוב הזה, כלל וכלל לא! רצינו להעלות את הנושא לסדר היום הציבורי. 3. אנחנו מחפשים אנשים כמותך ששירתו במחסומים ללא אפודים קרמיים על מנת להעלות את הבעיה. האם תהיה מוכן שיגישו בג"ץ בשימך??? 4. דעתי האישית היא שצריך לצאת מכתב תיקון, מחר תתקיים ישיבה חודשית של תנועת בלת"ם אני מתכוון לדרוש תיקון למייל שיצא!!! וועד עובדים? אז למה רשומים לתנועה שלנו רק 5,000 איש??? למה אנחנו לא מתאגדים בשביל להשפיע? אתה הצטרפת לתנועה? כוחנו הוא באחדותינו

T a n g o

New member
ניר, התיקון מתבקש.

אני מחזק אותך על היושר האישי שלך ומקווה שתצאו עם אמירה יותר מעשית בנושא. חשוב לשמוע דעות אחרות לפני ששולחים מכתב שכזה, במיוחד שיש ברשותך פורום להחליף דעות עם הקהל שאתה מייצג. תעדכן אותנו מה יצא מזה. תודה

ניר נגר

New member
המכתב וכן המשך הצעדים שלנו בנושא

האפודים הקרמיים יידון היום בישיבה שנערוך היום פירסמתי את הנושאים לישיבה ואני אפרסם את המסקנות (כמובן במסגרת הסודיות המתחייבת מהישיבות הללו, כגון: לו"ז לפעילויות, פירסומים וכו'

ניר נגר

New member
לאפודים אין כסף, לימי כיף יש?

אילו סדרי העדיפות שיש לצה"ל בנוגע לאפודי מגן, אומנם הכתבה התפרסמה ביולי 2002 אבל אינני חושב שמשהו השתנה מאז! עדיין סדר חלוקת בתקציב לוקה בחסר...אפודים קרמיים חוסעים חיים. ארועים "חברתיים" לא! במסיבה הזו צה"ל השקיע 300,000 ש"ח (שזה הרבה אפודים קרמיים) אם צה"ל היה משכיל לוותר על תענוגות ולקנות במקומם אפודי מגן אולי הדחייה בהצטיידות הייתה נדחית מסוף 2003 לסוף 2004...בושה וחרפה!

פלסטיק

New member
גם יש כסף למוניות אויריות

כמו מסוקים ומטוסים להסיע בכירים לחתונות ובר מצוות ואין כסף לאימונים בחיל האויר. הרי איך צה"ל ילחץ לקבלת תוספת תקציב מהאוצר? יגיד שחסר לו כסף למסיבות? ברור שלא, אבל להגיד שאין כסף לאימוני טייסים ולאפודים קרמיים (+לחץ ציבורי) זה משהו שונה לגמרי

../images/Emo45.gif בדיוק. בזה צריך לקצץ.

ימי כיף לחיילים הסדירים זה דבר טוב. אין שום סיבה שבכירים בצבא יקבלו הטבות שמנכ"ל תדיראן לא מקבל בזמן שלחיילים אין גם את הדברים הבסיסיים ביותר.

ניר נגר

New member
השורה התחתונה...צה"ל לא דואג

לאינטרסים חשובים ביותר כגול אפודים קרמיים בקריאה שאין מספיק כסף, כשמצד שני יש ביזבוז משווע על דברים לא חשובים (בעינינו) כגון מסיבות, הטסת בכירים וכו'

למעלה