לאפרוח שלי יש חום

אבא גאה

New member
לאפרוח שלי יש חום ../images/Emo101.gif

והגוזל הזה שהוא מתוק גם ככה, כשיש לו חום מריחים את המתיקות שלו מקילומטר, כמו קוראסון בתנור.... אז הערב ככה ממש כמה דקות לפני שהוא נרדם, הוא שוכב במיטה שלי, על הגב, מחזיק לי את היד ועיניו עצומות, והלחיים שלו אדומות ומתוקות והוא אומר מבלי לפקוח את העיניים כלל: "אבא, תשיר לי שיר" "טוב, ליל מנוחה וחלום, כבר מאוחר ומחר נקום ונראה...." "לא, לא, אבא, לא את השיר הזה" "אז איזה שיר, פרח שלי" "זה מהסבא וסבתא" "הא?" "נו זה, כשהיינו בישראל, של סבא וסבתא" "אושריקו, על מה אתה מדבר" "השיר הזה, בעברית... (וכאן יש ניסיון מצד המוסמק לשיר: "...אומייה...") "נושקי, אין לי מושג על מה אתה מדבר" "אבא, נכון לקנדה יש שיר שקוראים לו O CANADA?", אז כזה את השיר הזה של ישראל שסבא וסבתא גם מכירים" "אתה רוצה שאני אשיר לך את "התיקווה"?? "כן, נו זה מה ששרתי "יהוווודי אווווומיייה" כמה שאני מאוהב בפרעוש הזה
, עכשיו רק שירד החום

colourful

New member
אני יושבת לי פה

ושאגות הצחוק שלי מבהילות את החתולים!
ולא הבנתי, שרת בסוף? או התחמקת? ואני רוצה לדעת אם עמדת דום!
ורפואה שלמה שתהיה לו לפרעוש....

אבא גאה

New member
בוודאי ששרתי....

היתה לי ברירה? והיום בבוקר הוא קם ואמר "יש לי חום קטן, אבל אי אפשר ללכת לגן..ומיד הוסיף....גן-קטן - זה חרוז". אמרתי לכן שהוא גאון? ובאמת יש לו חום קטן, אבל החלטתי לכבוד פתיחת שנת הלימודים (היום זה היום הראשון כאן) לא ללכת! אז אנחנו בבית.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

When are u coming to DC? I thought I'd see you here at the opening night for the Football league.... but nobody came...

למעלה