לאפרתוש וכל חבריותי לחדר...:)

הקשתית*

New member
לאפרתוש וכל חברי\ותי לחדר...:)

יש.חזרתי,מלאת מרץ וגעגועים,לבית הקפה החם והמתוק, אשר חסר לי מאוד. מקווה,שחיכיתם לי עם הקפה, העוגות של שרי ומרנינה, (כבר יורד לי הריר) והמטעמים ,שאכלנו אצלך אפרת, ובכלל שוב מודה על אירוח נפלא ביד רמה ואוהבת כשלך,איריס. אמנם נעלמתי לשבוע, והמחשב לאות סולידריות על מחלתי, חלה גם הוא...:-( אבל סוף טוב הכל טוב, ויאללה קדימה לעבודה. שרי תגישי את הנס קפה וניל,בבקשה עם כפית סוכר,למקרה ששכחת, ומרנינה חתיכת עוגה גדולההה בבקשה. בסה``כ,יצאתי לרגע... אבל הבטחתי,שאחזור... לא תפתרו ממני בקלות,שכזו... אוהבת, הקשתית. ================================

אפרת.א

New member
נודניקית אהובה...

היה קשה לראות אותך כל כך חולה. היה קשה לדעת שהמחשב שלך אף הוא חלה. כיף לראות שחזרת במלא המרץ מקוים שלא נוכל לעמוד בפרץ:) יאללה יקירה - לעבודה ולמלאכה יש מקום - יש קפה - יש עוגות של שרי ומרנינה ממממ....החלטתי להוסיף לתפריט את עוגותיהן של נועה** וענת1 אמנם חוסלו לפני ששמתי ידי עליהן אופס...שפתיי. אבל אמרו שהן היו - משהו משהו!! ועוד דבר - מי שלא טעם מסלט הוולדורף של הצועניה לא טעם טעם גן עדן כזה מימיו! והבצלים הממולאים של זיגי?? ובכלל הרגשתי כמו פרפר.. לא היה לי זמן לנשום - ולראות שהכל מסודר שהכל במקום.. שלכל אחד פינה , מזלג , סכין , צלחת פלסטיק לבנה בפעם הבאה - מבטיחה לשבת איתכם, לא לפספס - אף מילה! יקירה - שמחה כל כך שאת בריאה!! אוהבת - איריס

הקשתית*

New member
כמה טוב לחזור הביתה :)

אל הריחות והמטעמים שלכם, אל החום והאהבה ללא גבולות,שלכן. וכמה כייף לשבת בבית הקפה שלכם, המתמלא אנשים חדשים ומענינים, ולהביט בעוברים ושבים. לחפש בפניהם את המדוע?למה ואיך? ולצחוק עם המלצרים\יות, על דמויות חמודות אלו ואחרות... ריח קפה ועוגה חמה עולה באפי.... ליל מנוחה, עד הבוקר הבא עלינו לטובה... נשיקות

שרי42

New member
להפטר ממך יקירה???????

להפטר ממך יקירה? בשום אופן ובשום צורה - השתגעת? את כמו אויר לנשימה עם הצחוק, עם הרצינות ועם כל מה שאת מביאה ורק למקרה שלא שמת לב, השולחן התרחב נוספו לו אנשים מאד מיוחדים תציצי לראות בכל ההודעות והעוגות על השולחן, והנס קפה וניל עם הכפית סוכר הנה..... זה בדרך אליך.... מריחה? מואהההההה כמה שאני אוהבת אותך יקירה

למעלה