לאפשר בחירה חופשית של בית ספר

ATAF151

New member
לאפשר בחירה חופשית של בית ספר

אנא אפשר בחירה חופשית של בית ספר, ומנע את המחזות של בקשות העברה וערעורים ותחינות ופרוטקציות בנושא. כמובן לכל ילד תהיה עדיין המלצה לגבי בית ספר קרוב למקום מגוריו, אבל כל אחד יוכל להעביר לבית ספר אחר ללא הגבלות ואז גם פחות יחשבו על אופציות של בתי ספר פרטיים. היום יש מצבים מגוכחים ולמשל יש אנשים שמחפשים לקנות דירה בשכונה מסויימת, אבל הם לא יכולים לרשום לבית הספר של אותה שכונה. בנוסף התשובות לבקשות העברה מגיעות אחרי שחלק מימי ההיכרויות כבר נערכים בבתי הספר.
 

ATAF151

New member
זה למיועד לראש העיר

לדעתי זה מתאים לראש העיר, כי החלטה כזו היא מעבר לסקופ של החלטת ראש אגף החינוך
 
שוב, זה נושא למיכל הירש נגרי

מה גם שכבר העלית אותו ונענית הן ע"י הירש נגרי והן ע"י חופרי בארוחים קודמים. אני מציעה לנסות להביא שאלות חדשות או כאלו שחל לגביהן שינוי.
 

ATAF151

New member
מיכל הירש לא יכולה להחליט על דבר כזה

מדובר פה בשינוי שהוא גדול עליה והיא מקסימום יכולה להציע את זה. רק ראש עיר יכול להוביל דבר כזה. הרי לכל שאלה יש מישהו אחר שאחראי על זה ולא ראש העיר, כגון הממונה על הבטחון, ראש אגף ההנדסה וכו.
 
למעלה