לאקי שלי...

lost in dreams

New member
לאקי שלי... ../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שאני לא אראה אותך שלושה שבועות שלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו כל כך רעים!!!!!!!!!!!!!! איך אנחנו עוזבים אותך ככה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? את בטח כל כך עצובה ובודדה שם בלעדינו......... ואני כל כך עצובה ובודדה בלעדייך...... אהובה קטנה שלי.......... אני כל כך אוהבת אותך נשמה קטנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יפיפייה שלי, אל תשכחי אותי! ואל תכעסי! אנחנו נחזור עוד שלושה שבועות לקחת אותך... זה לא הרבה זמן... יהיה לך כיף שם! זה מקום נחמד... קטנטונת... אף פעם לא עזבנו אותך לכל כך הרבה זמן... ואת רק בת שנה וחצי... תינוקת קטנה שלי... אהובתי... אני כל הזמן אחשוב עלייך... בכל שנייה!!! אני מבטיחה אהובה קטנה!!! את לא תצאי לי לשנייה מהלב!!! אני כל כך אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך עצוב לי בלעדייך... אני לא אוכל לישון בלילה... אני לא מצליחה להפסיק לבכות ולחשוב עלייך... אני מקווה שתשני טוב הלילה... אפילו שזה לא בית שלך... אני אוהבת אותך כלבה אהובה ויפה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהבת אותך מפה ועד לכוכבים ובחזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אתגעגע אלייך כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר מתגעגעת אלייך....... להתראות נשמה שלי... אני מקווה שהמכתב הזה הגיע היישר ללב הקטן והטוב שלך... אני אשמח לתגובות שיעודדו אותי קצת... אז אם לא אכפת לכם תגיבו...

ה מוזה

New member
../images/Emo107.gifמלאקי שלך....שמוסרת לך

שהיא שמחה לצאת קצת לחופש , סוף סוף תוכל להכיר כלבלבים חדשים ואולי גם... קצת תשתולל לה
עם כלבון נחמד במיוחד .. שתיכן תתגעגעו , אני בטוחה שהיא בדיוק כמוך תתגעגע . אבל חופש הוא טוב לכולם ! והיא תחכה לך עם נביחה ,ליקוק , וקפיצת בנג´י שתפיל אותך מהרגליים
חופש נהדר לשתיכן .

lost in dreams

New member
תודה לך מוזה יקרה שלי... ../images/Emo140.gif

לרגע אחד היה אפשר לראות אותי מחייכת מבעד לדמעות...

למעלה