לארוחת צהריים היום...
ארוחת צהריים אצלי כמעט תמיד כמעט אותו דבר: סלט מושקע, שאני לוקחת בקופסת לוק&לוק. בגלל שהחדר שלי חצי-קפוא (19 מעלות, א-מחייה!), לא צריך לשמור במקרר, והוא בטמפרטורה נעימה בארוחת צהריים.
אז פחות או יותר אותו דבר - כרוב, פלפל, גזר בתחתית הקופסא מייד על הרוטב (שיתרככו קצת), ואחר כך עגבניה, מלפפון, חסה או ירקות אפויים שנשארו. או כף אורז או פסטה אם נשאר.
והיום, הברקה - תוספת של שתי כפות סלט תפ"א (עם מלפפון חמוץ). מעדן.
בגלל שכמעט תמיד יש משהו פחממתי, הסלט משביע וממלא.
ארוחת צהריים אצלי כמעט תמיד כמעט אותו דבר: סלט מושקע, שאני לוקחת בקופסת לוק&לוק. בגלל שהחדר שלי חצי-קפוא (19 מעלות, א-מחייה!), לא צריך לשמור במקרר, והוא בטמפרטורה נעימה בארוחת צהריים.
אז פחות או יותר אותו דבר - כרוב, פלפל, גזר בתחתית הקופסא מייד על הרוטב (שיתרככו קצת), ואחר כך עגבניה, מלפפון, חסה או ירקות אפויים שנשארו. או כף אורז או פסטה אם נשאר.
והיום, הברקה - תוספת של שתי כפות סלט תפ"א (עם מלפפון חמוץ). מעדן.
בגלל שכמעט תמיד יש משהו פחממתי, הסלט משביע וממלא.