אבח"י
Well-known member
ויי איך שאני אוהב במיה. לאחרונה גיליתי את התאילנדית. הבעיה אתה שהיא "זקנה" ואחרי בישול די "עצית", כלומר אוכלים תאית. במיה לא צריך לבשל הרבה זמן. אני אוהב אותה ברטב עגבניות שיש בו קמצוץ סוכר חום, מלח, פלפל שחור ואבקת מרק [ ל-אוממי ]. הבמיה הימתיכונית קטנה, עונתהּ קצרצרה. בעונתה אני קונה די הרבה, מבשל די הרבה. אבל התפתיתי לתאילנדית הארוכה. בת הזוג התבאסה מה"עציות", גם אני. לזרתי לקטנטנה, השעירה קצת והטעימה.
הגיס שלי בא לארץ לבקר, ואם לא אכין לו במיה [ אני מכין בערך קילו, והוא גם יכול לגמור קילו, בחיי ] כמו אני כועס עליו או "ברגז".
הכנתי גם אורז לבן
הכנתי אתמול פשטידה עבה של ירקות עם שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, גבינת קוטג', פרמז'אן, אבקת אפיה וקמח [ או קמח תופח ]. אז קיבלתי פשטידה שהתרוממה ותפחה, דחוסה מאוד וטעימה מאוד, אמרה בת הזוג. אבל החלטתי לרדת מהפשטידות ב"פיירקס" הקטן והגבוה, ולעבור לפשטידות בפיירקס הנמוך והגדול.
אהה, וגם קניתי חומוס טחינה ב"בהדונאס" המקסימים ושני סלטים בחנות הלא כשרה עם נקניקי המופת הלא כשרים [ לשמחתי].
ואכלנו טוב.
סכמנו עם עוגה דלת סוכר של "רולדין". הם מכינים את עוגות נטולות הסוכר הטובות ביותר שאנחנו מכירים.
שבוע טוב
הגיס שלי בא לארץ לבקר, ואם לא אכין לו במיה [ אני מכין בערך קילו, והוא גם יכול לגמור קילו, בחיי ] כמו אני כועס עליו או "ברגז".
הכנתי גם אורז לבן
הכנתי אתמול פשטידה עבה של ירקות עם שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, גבינת קוטג', פרמז'אן, אבקת אפיה וקמח [ או קמח תופח ]. אז קיבלתי פשטידה שהתרוממה ותפחה, דחוסה מאוד וטעימה מאוד, אמרה בת הזוג. אבל החלטתי לרדת מהפשטידות ב"פיירקס" הקטן והגבוה, ולעבור לפשטידות בפיירקס הנמוך והגדול.
אהה, וגם קניתי חומוס טחינה ב"בהדונאס" המקסימים ושני סלטים בחנות הלא כשרה עם נקניקי המופת הלא כשרים [ לשמחתי].
ואכלנו טוב.
סכמנו עם עוגה דלת סוכר של "רולדין". הם מכינים את עוגות נטולות הסוכר הטובות ביותר שאנחנו מכירים.
שבוע טוב