לאריאלה בהצלחה אריאלה בהצלחה לך והמשך מוצלח לפורום המקסים.
ד דורי56 New member 19/11/08 #1 לאריאלה בהצלחה../images/Emo140.gif אריאלה בהצלחה לך והמשך מוצלח לפורום המקסים.
א אריאלה פיקסלר אלון New member 20/11/08 #2 ../images/Emo51.gif דורי מקסימה ../images/Emo24.gif ממש חמם את לבי ! הפורום הזה אכן מקסים ואני יודעת שהוא ימשיך בגדול להיות כזה. תודה שוב ונשתמע בהמשך .
../images/Emo51.gif דורי מקסימה ../images/Emo24.gif ממש חמם את לבי ! הפורום הזה אכן מקסים ואני יודעת שהוא ימשיך בגדול להיות כזה. תודה שוב ונשתמע בהמשך .
א אריאלה פיקסלר אלון New member 20/11/08 #4 ../images/Emo51.gif אהובת לבי המדהימה../images/Emo25.gif חשבתי עליך על הבוקר (מתי לא...) , יותר מאוחר אתקשר.
../images/Emo51.gif אהובת לבי המדהימה../images/Emo25.gif חשבתי עליך על הבוקר (מתי לא...) , יותר מאוחר אתקשר.
מ מאיה113 New member 20/11/08 #6 עכשיו הגעתי הביתה../images/Emo24.gif נרטבתי כולי מהגשם חחח טיהור נפלא
מ מלכי 176 New member 20/11/08 #7 ארי יקירתי אהובתי ב-ה-צ-ל-ח-ה בניהול הפורום אם רק ידעתי מראש... עכשיו אני מצטערת שלא צילמתי את הבורקסים הטעימים שקנינו בחנות הקטנה בנתיבות
ארי יקירתי אהובתי ב-ה-צ-ל-ח-ה בניהול הפורום אם רק ידעתי מראש... עכשיו אני מצטערת שלא צילמתי את הבורקסים הטעימים שקנינו בחנות הקטנה בנתיבות