לארינה שאלה חדשה וחשובה..

לארינה שאלה חדשה וחשובה..

שקשורה לניסן כמובן פרטים: תאריך לידה שלו 2.1.87. שלי 9.7.87 שיר. תראי אני מאוד שמחה שאמרת שאהיה בינינו קשר! לשאלות! 1. האם הקשר אהיה רציני וארוך או קצר וקליל כלומר סתם? 2. האם זה אהיה בקרוב? תעני בבקשה על שתיהם! כי הם חשובות לי מאוד תודה מראשששששששש שיר!

אני יודעת שאת לא יודעת מתי אבל אני

רק שואלת עם זה אהיה בקרוב לא יום ותאריך.. תודה בכל זאת על הסבלנות ועל הכל!!!!!!!!! משיר.

ארינה

New member
שיר החמודה

היות ואת בת 14 אני לא יכולה לבוא ולענות לך על כל השאלות. אני פותחת לאנשים מעל גיל 16 שזהו גיל מינימום אצלי. אחרים פותחים החל מגיל 18. אני מציעה לך שתמתיני בסבלנות ותראי מה יהיה, אמרתי לך שתהיי עם ניסן אז תמתיני בסבלנות שזה יקרה. כמו שגם אמרתי לך שאני לא רואה זמן מדוייק. אני מאד מצטערת אך אני לא יכולה לענות לשאלותייך תאלצי להמתין לגיל 16 בכדי שאוכל לענות לך. הייתי מאד שמחה לענות לך ולעזור לך אם היית בגיל המתאים. תהיי אופטימית לכך שאמרתי שכן יהיה לך קשר איתו מה שאת צריכה זה רק סבלנות וכל מה שאת רוצה יקרה. אותו דבר בנוגע ללימודייך אם תשקיעי תצליחי. לגבי המגמות את יודעת שהכל תלוי בך ואני לא יכולה לראות בקלפים איזו מגמה זו. את מאד חמודה ואני מבינה שאת רוצה לדעת הרבה דברים אך הדברים שאני אומר לך יכולים להשפיע מאד על העתיד שלך או על צורת המחשבה שלך ואת בגיל שצריכה ללמוד להתמודד עם הדברים. בהצלחה רבה בהמשך הדרך ארינה

למעלה