לארינה שאלה ששאלתי בעבר.

לארינה שאלה ששאלתי בעבר.

אני יודעת שאת לא עונה על זה אבל אני חייבת לדעת.. תשאלי את הקלפים בבקשה! עם 1. אעזוב אחת מחברותיי בקרוב בגלל יחס רע מהם.? 2. עם אעזוב אותם האם המצב החברתי שלי ישתפר או יתרדר? ועוד שאלה אחת... )טוב ארינהנוש! 3. האם אהיה יותר מקובלת בשנה הבאה כלומר המצב החברתי שלי אהיה בשחקים! תשאלי בשאלה אחת 1.דם את השם של החברות שם ראשון 1. רחל )רדמילה) והשם השני שירן. תודה ובבקשה תשאלי!!! ועל תשכחי בקשר לניסן תאירל לידה 2.1.87 ניסן סויסה ואני 9.7.89 שיר .ל האם אהיה לנו קשר זוגי בקרוב? והאם הקשר ימשך הרבה זמן או שזה אהיה קשר לא רציני שימשך פחות מחודש?
 

ארינה

New member
שיר החמודה

אם לא שמת לב אני עונה על כל שאלה בנפרד. ז"א כאן בפורום שואלים שאלה אחת ספציפית ואני עונה, אז תבחרי מה יותר חשוב לך.
 
לארינה ../images/Emo10.gif אוף..

מזאת אומרת? נכון שרשמית בשאלה הראשונה בקשר לחברות אני צריכה דחוף! אבל על תשכחי שאמרת לי שביום ראשון תשאלי על ניסן.. בקיצרו תראי 2 דברים קטנים מכל הדברים שרשמת.. 1. האם אהיה לי קשר זוגי עם ניסן בקרוב? 2. האם כדי לי להחליף חברות? זהו תודה ובבקשה תעני על שתיהם למה אני רוצה לשאול הרבה אבל אלה הדברים הכי חשובים לי עכשיו תודה ארינה חמודה כפרה עלייך!
 

ארינה

New member
סוררת יקרה

אני אענה לך על השאלות אם יהיו לי תשובות, דבר נוסף אני כאן על תקן יועצת ולא חברה אז בבקשה אל תכתבי לי כפרה עלייך כי זה ממש לא נראה לי. לגבי ניסן אני רואה שיהיה בינכם קשר אך אני לא רואה מתי. ולגבי החברות תחליטי לבד אני לא רואה בקלפים. בהצלחה ארינה
 
לארינה

מצטערת לא אגיד שוב.. אהיה בינינו קשר? עם כן אז זה אהיה קשר של ידידות או חברות? בקשר לחבורת טוב לא חשוב אני יחליא לבד תודה בכל זאת.
 
למעלה