לארינה שלום

פפה

New member
לארינה שלום

עברתי לאחרונה משבר קשה במיוחד גם בנושא זוגיות וגם בנושא עבודה. אני מרגישה מרוקנת לחלוטין מכוחות להתמודד. מה אומרים הכוכבים? שמי דפנה. תודה

ארינה

New member
דפנה היקרה.....

צר לי אך אני לא אסטרולוגית אז אני לא יודעת מה אומרים הכוכבים. אני קוראת בקלפי טארוט. לגבי המצב שלך אני מבינה שבאופן כללי מאד רע לך ועל כך אני אוכל לענות לך בפריסה מלאה אך לא כאן כי כאן אין לי אפשרות לפרוס קלפים באופן מלא. אם יש לך שאלה ספציפית ממוקדת אני אשמח לענות לך. ארינה

פפה

New member
תודה ושאלה

השאלה שלי היא בעצם שתיים: א. האם זה יהיה צעד נכון להתגרש עכשיו? ב. האם אהבה ישנה וחזקה שהיתה לי - תחזור ? אם את צריכה תאריך לידה - 9.11.58 בפורום אני מעדיפה להיקרא פפה. תודה

ארינה

New member
אני מבינה......

אך אני לא יכולה לשאול שאלות על פי שם כינוי אלא על פי שם פרטי אמיתי. לגבי השאלות שאת שואלת אני לא מרגישה שזה מוסרי לשאול את זה על רגל אחת אלא לעשות פריסה מלאה ולבדוק את המצב וזה דבר שאני לא יכולה לעשות כאן אלא רק פנים מול פנים. ארינה

פפה

New member
שם אמיתי

נראה לי שבילבלתי אותך... הכינוי שלי בפורום זה פפה. שמי הפרטי האמיתי זה דפנה כמו שכתבתי בהודעה הראשונה. האם יש אפשרות לפחות לתשובה חלקית? סליחה על הבלבול.

ארינה

New member
דפנה היקרה,

כפי שאמרתי אני לא רוצה לתת לך חצאי תשובות ואני גם לא יכולה לתת לך תשובה מוחצת על מה שקורה. צריך לנתח את המצב ולדעתי זה לא אידיאלי כאן. שבת שלום ארינה

למעלה