לארינה.....

מרטיטה

New member
לארינה.....

שלום לך ארינה הרבה מזל טוב ליום הולדתך בתפילת אור עלייך ועל חלומותייך אני דיי מתוסכלת אני לא יודעת אם את זוכרת אותי לפני כחודש שאלתי אותך בהקשר לזה אבל המצב השתנה כל כך עזבתי לדבר עם הגיא הזה כבר שבועיים אנחנו לא מדברים כי כל הזמן רבנו וכבר לא יכלתי יותר כשהוא לא הבין את משמעות האכפתיות שלי כלפיו אני לא יכולה ככה יותר אבל מאז שאני לא מדברת איתו יותר אני רק חולמת עליו וחולמת וזה מתסכל אותי יש לך עצה???. מה אני יכולה לעשות???? את רואה שינוי שיעבור עליי ושאני אצליח לשכוח אותו??יהיה מישהו חדש?? או שנשוב להיות ביחד????

מרטיטה

New member
לארינה שכחתי את הפרט הכי חשוב

שמי נטלי-22 לאוקטובר 1986 ושמו גיא 27 לאפריל 1983

ארינה

New member
נטלי היקרה

לגבי היחסים שלך עם גיא כרגע המצב באמת בכי רע. את מאד מאוכזבת וכואבת והוא מרגיש מובס ושהוא מפסיד בקרב. יש בינכם תשוקה ולפי הקלפים בעוד 6 נקודות יש לכם אופציה לחזור. 6 נקודות פירושן 6 ימים, 6 שבועות, 6 חודשים, יום שישי, חודש יוני. בהצלחה ארינה

מרטיטה

New member
לארינה

יש אנשים שאומרים לי דברים על גיא כמו למשל שהוא לא אוהב אותי וכ"ו וזה מתבסס לי על זה שאני לא בוטחת באהבה הזאת אבל אני רוצה את האהבה הזאת אני לא יודעת אם יש לי על מה להילחם יש אפשרות שמידי פעם אני יוכל להתייעץ בך אני אשלח לך דברים ואם תוכלי לייעץ לי אני ישמח מקווה שאת מסכימה תודה מראש נטלי

ארינה

New member
נטלי היקרה

אם יהיו לי תשובות לתת לך אני אענה לך בשמחה. אין שום בעיה רק שיהיו לי תשובות. ארינה

למעלה