לאריק 2000 ובכלל..

א מ ת

New member
לאריק 2000 ובכלל..

מחפש עוד פרטים על המבחן זיקה לgmdss בעיקר -אם הסילבוס הגיוני ללמידה עצמאית או אתם ממליצים ללכת לקורס, יש ברשותי רשיון זמן רב וסבלנות קצרה למנהל הספנות.. אנא מסרו לי פרטים רלוונטים בכדי לחסוך לי זמן טלפון עמם.. מחירים לקורסים,תדירות המבחנים , ואפילו טיפים יעזרו.. המון המון תודה..

arik2000

New member
תשובה

לפי מיטב ידיעתי יש קורס בת"א וקורס באשדוד העלות היא בין 1300 ל1500 ש"ח לקורס לא ניתן ללמוד לבד מאחר וחלק מהמבחן הינו על סימולטור שאתה לומד עליו בקורס הבחינות הם לפי כמות הקורסים של הבי"ס שבו אתה לומד כלומר בתום הלימודים הם מזמינים מבחן ממשרד התקשורת שמעתי גם על אפשרות של בחינה על יאכטה פרטית אבל זה דורש שיהיה לך את הציוד המתאים. כמו DSC,נווטקס וציוד הצלה SART IPERB יש אגרה למבחן של 130 ש"ח גם כן ,והכל תלוי במידת ההצלחה שלך אם תעבור בפעם הראשונה אני ממליץ על בי"ס באשדוד רמת ההצלחה היא 90% לאומת ת"א ששם יש הצלחה של 40% לפחות בפעמים האחרונות שהיו מבחנים אם תרצה טלפון לבירור והרשמה באשדוד אני יצרף לך פה אריק

עקרבנון

New member
גם בחיפה ב"בריזה" מתקיים כיום קורס

אני בימים אלו לומד בקורס כנ"ל בביה"ס לשייט "בריזה" בחיפה. מכיוון שזה הקורס הראשון שמתקיים אז אחוזי הצלחה עדיין קשה לפרט, לאחר הבחינה, שצפוייה להיות ב 11 מרץ 2002 אשמח לדווח גם על אחוזי הצלחה. לעניין אחר של למוד לבד, בברור שערכתי לפני שנרשמתי לקורס עלה ביותר מרמז כי הסכויים לעבור את הבחינה לאחר לימוד עצמי הם שקולים לאפס הן בשל מערכת הסימולטור שצריך להכיר פרט להכרת הציוד והןבשל סיבות שלא כ"כ רלוונטיות לידע החומר כגון הכרות המורה המלמד עם בוחני משרד התקשורת משהו בסגנון "שמור לי ואשמור לך" נכון שאין דברים כאלו בארץ, אבל זו ככה"נ המציאות.

ezrar

New member
קורס GMDSS../images/Emo9.gif

קורס כזה מתקיים גם בדרך הים במרינה הרצליה.עלותו 1300 ש"ח.

האנטר34

New member
כל האמת ורק האמת על GMDSS../images/Emo26.gif

שלום לכולם לאור כל הבילבולים ואי ההבנות בקשר לרשיון GMDSS וכל מה שכרוך בקורס ובחומר הלימודים הנדרש-כמה למה ומתי, אני מעלה כאן בקובץ מצורף-מסמך הכולל את כל האינפורמציה הדרושה לנו, ממקור מוסמך ומהימן ביותר-מאמר שנכתב על ידי איתן נייק מבי"ס אזימוט. אני מציעה לכם לקרוא-זה יעשה לכם סדר בראש
*והערה קטנה לאריק....כתבת כי בתל-אביב יש אחוזי מעבר של 40 אחוז...לא מדוייק..לפחות באזימוט יש מעבר של למעלה מ90 אחוז! אני מקווה שעזרתי
(*מיכה-לדעתי כדאי לשמור בקבצי הפורום-על מנת שאנשים יוכלו לקרוא בעתיד.) בתיה

lizard

New member
יש שמירה של כל הקבצים

תמונות קישורים ומסמכים
. הכול שמור במערכת תפוז. מיכה

עקרבנון

New member
המסמך לא כ"כ מדויק!

ויכול גם להטעות! יש חובת האזנה על ערוץ 16 והמסמך עלול לגרום לקוראו שלא להאזין. המסמך יש לזכור ארינו פרסום רשמי אלא מסמך שהוציא בית ספר וכנראה מאינטרס של קידום קורס שהוא משווק וככזה יש להתיחס אליו.

האנטר34

New member
תשובה לעקרבון

המסמך-אינו מסמך קידום בי"ס כלשהו...המסמך הוזמן על ידי עיתון מסויים וכל מטרתו להכניס קצת סדר בבלאגן! מיוזמתי לחלוטין-במטרה לתת קצת אינפורמציה לבלבול אחד גדול שהיה כאן בפורום. אם הייתי רוצה לקדם בי"ס ולפרסמו-הייתי עושה זאת כמו שאחרים עושים כאן בחופשיות מבלי לתת אינפורמציה כלשהי שתעזור-רק המלצות אישיות ותמונות מהפלגות-שוב כפי שאחרים עושים כאן. ודרך אגב, בית הספר הזה ממש לא שלי! למי שבספינתו או סירתו יהיו מותקנים מכשירים אלו-לא תחול עליהם חובת האזנה לערוץ 16-על זה מדובר. כמובן שעדיף וכדאי ומומלץ-כן לעשות זאת. מבתיה-שתחשוב עכשיו פעמים אם בכלל לנסות להביא קצת ידע מהימן לפורום הזה. תודה!

lizard

New member
היי בתיה

אל תתרגזי
אני אישית מאוד מודה לך על כל תרומה לפורום. מיכה

gideonb

New member
הרי ברור לכולנו שהמסמך אינטרסנטי

מכיוון שלאיתן נייק, אזימוט – בית הספר לנווט ושייט, ת"א.יש בברור צד בעניין אין אפשרות להתייחס אליו כצד ללא עניין ולעניין שהמסמך הוזמן לעיתון מסויים הרי מחזק ולא בהכרח מפחית מהבאת צדו של כותב המסמך . לגופו של עניין לא הבנתי עדיין מדוע משרד התחבורה מחייב עשיית המבחן אף על פי שאינו תנאי לחידוש הרשיון.

האנטר34

New member
תשובה../images/Emo26.gif

הרשה לי להתעלם מהערה שלך בנושא אינטרסים או לא. לגופו של עניין-אם ברשותך רשיון VHF הרי בסוף שנת 2003 לא תהיה באפשרותך לחדש אותו אלא אם כן תעבור את המבחנים החדשים שעליהם דובר כאן. כלומר, מתחילת 2004 הרשיון שלך לא יהיה תקף יותר! למה הוחלט כך-אני מניחה שבגלל הכנסה של המכשור החדש-למה באמת? אם תצליח להוציא תשובה מנומקת היטב ממשרד התקשורת תקבל
פורים שמח לכולם
בתיה

סקיפר1

New member
המסמך מפרט ומסביר את המצב ותו לא.

הוא אינו מסמך שיווקי כלל. אדרבא, נשמח כולנו אם בתי ספר נוספים יחברו מסמכים דומים. בכל נושא רלוונטי לפורום. שייט בטוח לכולם.

lizard

New member
היי ../images/Emo13.gif

קראתי את המסמך ולא ראיתי שום נסיון שיווקי כלשהו. בתור מנהל הפורום אני בקשתי אישית מבעלי מועדונים ואלו העוסקים בשייט להכנס לפורום ולתרום מידע. במידה והם רוצים לפרסם (בצורה מבוקרת,הצפה של הפורום לא מקובלת לחלוטין) אז רשותי נתונה להם (בתאום עימי כמובן). בסה"כ אני לא רואה שום מניעה בפרסום שכזה בפורום. בקשר לחובת האזנה לערוץ 16, נדמה לי (ואני ממש לא מוסמך בתחום) שאכן במידה ומותקן בכ"ש ציוד שכזה אזי חובת האזנה בטלה. שכן כל הודעת מצוקה תקלט במכשיר בצורה דיגיטאלית (משהו כמו SMS נדמה לי) בכל מקרה אני מבטיח לברר את הנושא. שוב תודה ואנא שמרו על טונים נעימים על מנת שכולנו נהנה מהפורום.. תודה מיכה

סקיפר1

New member
ליזרד - שלח את כל המפרסמים קטנים

כגדולים בוטים או עדינים אל הלוחות שם מקומם ובצורה נחרצת, כמו בפורומים אחרים. אחרת עם תחילת פרסום אנשים יפסיקו להגיע לפורום. מקובל שאם מישהו מחברי הפורום הקבועים מפרסם בצורה ענינית או מחווה דעה שאינה פרסום בוטה, ההודעה נשארת, כל מקרה אחר מגיע ללוחות. חוץ מזה אפשר כנגד הטרדת הפרסומות לדרוש הנחה ניכרת לחברי הפורום תמורת הפרסום. שבת שלום ושייט בטוח.

lizard

New member
בהודעת מנהל כתוב שמי שרוצה

לפרסם דבר מה בפורום (לא מדבר על אחד מהחברים) אז הוא חייב ליצור קשר איתי ואני צריך לאשר את זה. במידה וזה לא נעשה דרכי אני פשוט מוחק וחוסם את המשתמש. אני אקים לוח פרסום (במידה ולא קיים כבר) ואפנה מפרסמים אליו. מיכה

למעלה