לארי פייג'-מולטי מיליארדר. מייסד גוגל. גאון. עבריין פלילי בינלאומי עצום מימדים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לארי פייג' הוא לא מי שאתם חושבים שהוא. מדובר בעבריין פלילי בינלאומי עצום מימדים, שפעילותו הפלילית הענפה פשוט אינה ידועה ואינה מוכרת. מדובר בבחור מפוקפק העובר על החוק בהיקפים עצומים ובדרכים נוראיות שהדין המצטבר על פשעיו עומד על אלפי שנות מאסר.

על מה לעזאזל אני מדבר, אתם שואלים? אני אגיד לכם על מה לעזאזל אני מדבר 🧐

למולטי מיליארדר לארי פייג', מייסד גוגל ואחד האנשים העשירים והחזקים בעולם, עם הון של למעלה מ-160 מיליארד דולר אמריקני, יש לא אחד, לא שניים, לא שלוש, לא ארבע, אלא לפחות חמש איים פרטיים שונים שידוע עליהם. והוא אפילו ניסה לשמור על הבעלות שלו על חלקם בסוד במשך זמן מה.

בתור התחלה, למה שמישהו, עשיר ככל שיהיה, ייצטרך איים פרטיים כה רבים?

אבל עזבו, נגיד שכן, ואם זה היה רק זה, לא הייתי אומר שום דבר, אבל לפני תריסר שנים, ב-2013, לארי פייג', אז בן 40, כיום בן 51, דיבר בישיבה של גוגל, במהלך סבב של שאלות ותשובות עם הקהל, על איך ש"יש הרבה-הרבה דברים מרגשים וחשובים שאפשר לעשות, שאנחנו פשוט לא יכולים לעשות כי הם לא חוקיים, אבל אולי אנחנו פשוט צריכים לשים בצד חלק קטן מהעולם, איפה שאנחנו יכולים לנסות דברים חדשים ולברר מה ההשפעה על החברה, מה ההשפעה על אנשים".

תיקחו את הדברים האלו שהוא אמר, תצרפו את זה ביחד עם זה שיש לו לפחות חמש איים פרטיים שאנחנו יודעים עליהם, ואז תסתכלו לי בעיניים ותגידו לי שכל זה לא נראה ולא נשמע סופר מפוקפק, נו, נראה אתכם.

intro-1616012247.jpg

כן, זה מה שחשבתי.

עכשיו השאלה האמיתית היחידה שנותרה, היא מהם הדברים הרעים והלא חוקיים שלארי פייג' עושה באיים הפרטיים שלו?

במקרה הטוב, יש לנו עוד מקרה של ג'פרי אפשטיין-מיליארדר סוטה מין שמנצל את כוחו ואת כספו לשם ביצוע עבירות מין למען הסיפוק הסוטה והחולני שלו. ואתם יודעים מה? הלוואי שזה-זה, כי החלופות, כל אחת ואחת מהן, גרועה יותר.

ולמרבה הצער, אני לא חושב שזה המקרה, או אם כן יש דבר כזה, אז זה מאוד שולי ביחס לדברים העיקריים שקורים שם. מה גם, שזה לא נשמע כמו מה שהוא אמר.

"יש הרבה-הרבה דברים מרגשים וחשובים שאפשר לעשות, שאנחנו פשוט לא יכולים לעשות כי הם לא חוקיים, אבל אולי אנחנו פשוט צריכים לשים בצד חלק קטן מהעולם, איפה שאנחנו יכולים לנסות דברים חדשים ולברר מה ההשפעה על החברה, מה ההשפעה על אנשים".

כן, זה לא זה. או לפחות זה לא בעיקר זה.

אפשרות סבירה יותר, אם כי עדיין לא מי-יודע-מה סבירה, היא שלארי פייג' הוא יצרן סמים אחד הגדולים בעולם, מה שמכניס לו מיליארדים מהצד, והאיים הפרטיים שלו, הרחק מרשויות החוק, זה איפה שכל המדענים שלו מייצרים את כל הסמים שלו.

כן, לא נראה לי שזה-זה. זה פשוט גם כן לא נשמע כמו מה שהוא אמר, מה גם, שכשיש לך 160 מיליארד דולר, אתה באמת צריך עוד? ועוד לעבור על החוק בשביל זה? לא, לא.

האפשרות הסבירה ביותר, ומה שכנראה באמת קורה שם, למיטב ידיעתי והבנתי, ומה שהכי מתיישב עם מה שהוא אמר, זה שמה שהוא באמת עושה שם, זה ניסויים בבני-אדם.

אבל איזה סוג של ניסויים בבני-אדם? האם הניסויים האלו הם מדעיים וטכנולוגיים? האם הניסויים האלו הם חברתיים ופסיכולוגיים?

מי הם הקורבנות של הניסויים האלו?

האם אלו גברים? האם אלו נשים? האם אלו ילדים?

לארי פייג', מה אתה עושה להם, י'בן זונה חולני שכמותך? 😡

תן להם ללכת י'בן של זונה 🤬

Larry_Page_in_the_European_Parliament,_17.06.2009_(cropped).jpg

למעלה