לארי שלי האחת והיחידה "שלום לבוא שבת"...

מיריאל1

New member
לארי שלי האחת והיחידה "שלום לבוא שבת"...

ראיתי פה באחד השירשורים שחגגת עם "איפה ניסים", 16 שנות נישואין. אז אני רק רוצה לאחל לך וניסים היקר, שכל משאלות ליבכם ייתגשמו, ושתמיד תשמרו על הכוחות המשותפים וחוש ההומור ההסטרי של שנייכם!!! חולה עליכם מתה מצחוק ממכם - כמובן שממך יותר- אין מה להשוות. חחחחחחחחחחחחח שתדעי שאיציק אתמול הציץ לפורום וראה את התגובה שלך באחד מהשירשורים למיכלי אמא של סיוון שם כתבת: לשכפל את הביציות - משהו כזה. תביני שחזרנו מאירוע בשעה 24:30 ובעלי לא מפסיק לצחוק מהשטויות שלך יה מטורפת!!!! אז עם הרבה אהבה גם ממנו ובמיוחד לאור ההתפתחויות האחרונות - שאני והוא המומים!!!! ובשירת מזמור של שלום לבוא שבת- ותוסיפי גם את האף - חחחחחחחחחחחח אוהבת אוהבת אוהבת, מירי

מירי יא מטומטמת!!!!איזו חברה את????

תאחלי לנו שרק המשאלות שלי {ואך ורק שלי} יתגשמו. אם המשאלות של ניסים יתגשמו, אני אעוף תוך רבע שנייה לאמצע הסהרה, בלי יכולת חילוץ... השתגעת???? את צריכה לקוות בשבילי שהוא יישאר בהלם קרב שלו, אפטי טאמבאל, משותק למשעי, והכי חשוב: מ-מ-ו-ש-מ-ע !!! את כל השאר תשאירי לי.... איזו חברה!!! טו מאץ' נחמדה זה רע, אמרתי לך פעם ... תהיי יפה וס'תמי ת'פה. בפאקינג פה סגור לא נכנסים זבובים בייבי....

מיריאל1

New member
ארי את ממש אבל ממש רגישה,

ל"איפה ניסים" - את חייבת להראות לו את הברכה שאיחלת לו פה - אני בטוחה שהוא יהיה מבסוט. דרך אגב איפה התגובה האמיתית לנושא : ששלום לבוא שבת יבוא עם האף????? אין מה לעשות יקירה שלי אני גם אוהבת את ניסים וגם לו מותר לקבל איחולים לא רק לך שמעת????? מספיק הוא נשוי למשוגעת, מגיע לו גם איחולים של אהבה ונחמדות יה רעה!!!! טוב שיגענו פה את הפורום- למרות שזה לא מזיז לך חחחחחחחחח חולה עליך אני פשוט חולה חולה..... יאללה סתמתי הלכתי.... בי

למעלה