לארנוני

לארנוני../images/Emo92.gif

שוב אני מטרידה אותך בבקשת אי מיל.לאחר שסרקתי וניערתי היטב את הגואיש גן מצאתי את שמו של מרק הלפרן שהבנתי כי הוא קשור לפרויקט ארגון הארכיון של ביאליסטוק אבל כמובן שהאי מיל שלי כרגיל עושה קונצים כי הוא לא טוב לכלום האם תוכל ליצור עימו קשר ולשאול אותו בקשר לשטרנפלד[email protected] )וכן עם אלן רנק שסיפרה על הקיטלוג של בית הקברות הסויראי מצבתו של שמעון-אליהו מיכנוביץ בןר´זליג)[email protected]. סליחה על הנודניקיות. שלך חנה גונן

אילה1

New member
ביאליסטוק ועוד

חנה, לפני כעשרה ימים הזכרת בפורום את מיכאל פליקר מקרית ביאליסטוק. לצערי אתמול הייתה הלוויתו. ברצוני להביא לידיעתך ולידיעת הפורום, כדי לא ליצור מצבים לא נעימים. אילה

לאילה-התעצבתי לשמוע על......

מותו של פליקר.אומנם נפגשנו רק פעם אחת באזכרה השנתית של יוצאי ביאליסטוק והוא היה איש נחמד וגם דיברנו כמה פעמים בטלפון והוא תמיד שמח לנסות לעזור.דוקא אני תמיד מסתכלת בעיתון על עמוד מודעות האבל ובודאי לא שמתי לב,נראה לי שאני אתקשר להביע תנחומים.שלך[חנה גונן

אילה1

New member
ושאלה לגבי ביאליסטוק

חנה, האם במקרה נתקלת, במהלך חיפושייך, במידע על משפחת אטלסוביץ מביאליסטוק? אם כן, אשמח לקבל הפנייה או כוון בתודה אילה

עוד לאילה1 לצערי התמקדתי רק......

בש המישפחה הספציפי שאותו חיפשתי ולא ידוע לי על קשר מישפחתי אבל הכל פתוח.... שלך חנה גונן

friend9

New member
לאילה - פירורי מידע

*Dalia Gottlieb-Tanaka [email protected] מחפשת/חוקרת אטלסוביץ מביאליסטוק (מקור:JewishGen) *זלמן אטלסוביץ, בן אברהם, מופיע ברשימת בוחרים בביאליסטוק 1912. (מקור: JewishGen) סיפור חייו של משה אטלסוביץ מופיע ב* http://www.radzilow.com/atlasmemoirs3.htm#preface http://www.radzilow.com/atlasmemoirs1.htm#preface פרקים אחדים מתרחשים בביאליסטוק. אך נראה שדווקא פרקים אלה לא כלולים במהדורה המקוונת. אם נראה לך חשוב, אולי ניתן לפנות למחבר. נראה שיש יותר מידע על משפחה זו מהעיירה ידוובנה, אך גם מביאליסטוק.

אילה1

New member
פירורי מידע שווים לעתים זהב

אמנם אני צריכה לבדוק עם "וותיקי" המשפחה, אבל נראה בהחלט מקדם. המון תודה אילה

אשתי מתחילה לקנא ../images/Emo9.gif

עם כל השמות האלה... אני מרגיע אותה ואומר לה שהכל מקצועי ובמסגרת האתיקה האינטרנטית...
אני אשלח את הדוא"ל מחר בבוקר - אבל לא הבנתי בדיוק מה את רוצה מהאדם השני. אם תוכלי לשלוח לי במסר פרטי את תוכני שתי ההודעות הדרושות, זה יהיה מצוין. ביי, ארנון!

לארנוני אוי מצטערת ש........

הרגזתיאת אשתך סליחה,סליחה,סליחה.ההודעות היו בגדר דיווח על פרויקטים שהגואיש גן עשה כנראה בשותפות עם השלטונות המקומים והאדם השני הוא אישה. הבעיה עם האי מיל שלי שהוא תופס את השמות שלי ושל הנמען כטעויות בדיקת האיות ואני לא מצליחה לעקוף את זה(וגם ככה אני עוד די בתהליך של למידת כל העסק הזה של האי מילים). שלך חנה גונן

אילה1

New member
באיזו תוכנת דואל את משתמשת?

אם נדע אולי נוכל לעזור לך "לשחרר" את הצנרת. אילה

לאילה-בגירסה העיברית של.....

msn.וכל פעם שאני עושה בדיקת איות(שנגד זה אין לי כלום)הוא רואה את השם שלי ושל הנמען כטעויות ומסרב לאשר את השליחה. שלך חנה גונן

למעלה