לארקדי גיידמאק

tcbelvis

New member
לארקדי גיידמאק

ו
הסעודים בלבד פר סיגר בודד 750$ בתוך ארצות הברית משמע מחיר מתוק של 6375 שקל לסיגר בודד לעם היושב בציון http://www.cigar.com/cigars/viewcigar.asp?brand=456

מני.ת

New member
חבר שלי עישן גורקה.

לא מאד התלהב. אמר שהיה מהנה אבל המחיר לא תואם את התוצר בשום אופן. כשאמר שהמחיר לא תואם את התוצר, הוא התכוון כמובן שגם אדם שיכל להוציא סכום כזה כמו שאנחנו מוצאים על "במבה" , זה עדיין לא מצדיק ושערורייתי. כמובן שיש כאן קטע של מקוריות וסטטוס מעבר לאיכות הסיגר שללא ספק גבוהה מאד.

מני.ת

New member
קבל תיקון ../images/Emo127.gif

לא עישן את הסיגר הספציפי הזה אלא גורקה אחר,גם מיוחד אבל זול יותר באופן משמעותי . בכל מקרה כפי שציינתי קודם , לא נרשמה התלהבות מיוחדת.

שור3

New member
אולי נקבל מארקדי סיגרים

ונצביע עבורו בבחירות............

byrdparis

New member
לא התלהבתי

בכלל מהתמונה ... לא עישנתי כמובן .., אבל מהתמונות ב CIGAR.COM לא התלהבתי ..הוא לא נראה מרשים כל כך דווקא להיפך נראה כמו סיגר "רגיל" לגמרי שעטיפתו מושקעת יותר ממה שיש לעשן שם .. לגבי הפיוזיין עם קוניאק .. ישנם 2 אסכולות למעשני הסיגרים אלה שטובלים את ה TIP בקוניאק ומעשנים ואלו שלא טובלים , איפה אתם נמצאים בין שני אלה ??

מני.ת

New member
בהתלבטות.

סיגרים איכותיים מאד לא הייתי טובל ומשנה את טעמם. סיגרים איכותיים ולא משובחים באופן מיוחד (את הרוקי פאטל 1992 לדוגמא )אולי כן הייתי מנסה לטבול. בכל אופן, קוניאק עם הסיגר זה בהחלט דבר מומלץ מאד. הגראנד מרנייה הספציפי הזה מדהים בכל קנה מידה אלכוהולי ולדעתי יהווה בן זוג פנטסטי לכל סיגר איכותי
.

למעלה