לארתור

שלי פאר

New member
לארתור

כי אף שאלון פה לא עונה לו על הקריטריונים... הייתי חייבת לשים את זה. תהנו! פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? (צליל אל תעשי העתק הדבק מהפורום של עברי למה אני יתכרע עלייך!)

שלי פאר

New member
אני אולי לא יעשה לך ילד עכשיו

אבל אני אספר לך סיפור... (שימו לב שזה לא מתחיל ב"שם..." כמו תמיד...) פריט הלבוש האהוב עליך? מאז שהתחלתי לשים ג'ינסים.. גינסים! התקופה הכי אהובה עליך בחיים? יריב, תומר.. כל מיני כאלה קטנות לאן היית רוצה לחזור? לגיל 10 איפה נולד? (בית חולים) בחדר ניתוחים בבית חולים העמק מעפולה (קיסרי...) ובאיזו עיר? מה באיזו עיר!? כמה פעמים עברת דירה? 4 אוהב את המקום שאתה גר בו? לא! יש לך חברים עוד מהגן? לא! מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אלימות והכי טובה? יש הרבה חוויות כאלה... שמח על זה? אני שמחה על כל מה שקורה לי גם על הדברים הרעים היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אישתו של.... היית מאוהב? אפשר לומר שכן אבל באותה מידה אפשר לומר שלא חווית אהבה נכזבת? לא יודעת בתול? כו! אוהב את עצמך? משתדלת! מה היית משנה בך? הרבה דברים. את האף למשל... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אי אפשר להיות גם יפים וגם חכמים אבל אפשר להיות גם חכמים וגם יפים (זה משפט שלי) אז.. לא יודעת... חכמה אני קצת יפה אני המון (חפרתי...) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אמאלה אין לי אף אחד מהם כמה מחשבים יש לך בבית? 11 וגם הוא בקושי עובד כמה טלוויזיות? 2 וחצי ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: לא יודעת.. דבר לא נחמד שקרה לך היום: אבא שלי בא מתי התעוררת היום? 10 וחצי גובה: מטר ומשהו משקל: 55 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בגיל 11 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? מה זה?! הפאדיחה הגדולה של החיים: היו כמה.... באיזה ארצות ביקרת? באף ארץ מה התיכנונים שלך לפסח? לעבוד מה תעשה מחר? אני אקום בחמש וחצי בבוקר ובשש וחצי אני כבר אהיה בעבודה (למרות שאני אמורה להיות ב8) ב9 אני אלך להתספר ואז אני אחזור לעבוד עד 5, למרותש אני אמורה לעבוד מ8 עד 4 מאוהב? סוג של... דלוק על מישהו? סוג של... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם הייתי אוהבת אותו אז כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הייתי מרחמת עליו שהוא עושה את זה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מקבלת אותו איך שהוא כי אני בעצמי רב-גונית זה או זה: מחשב או טלוויזיה? אף אחד מהם רוק או פופ? אפשר את שתיהם!? רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון! לכתוב או להקליד? תלוי חיבוק או נשיקה? חיבוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק התכתבות או שיחת טלפון? שתיהם נוחים לי להיות נבוך או להיות קול? להיות אני! לבכות או לצחוק? לצחוק עד דמעות גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר זה מה שיש לי! מקווה שאהבתם!

לא עושה, לא עושה.

פריט הלבוש האהוב עליך? כל מיני. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? גן. לאן היית רוצה לחזור? גן. איפה נולד? (בית חולים) פורייה. ובאיזו עיר? במושב שלי, מה. כמה פעמים עברת דירה? אף פעם. אוהב את המקום שאתה גר בו? בערך. יש לך חברים עוד מהגן? בטח! מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?
והכי טובה? יש הרבה. שמח על זה? מן הסתם. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? לא. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? כן. אוהב את עצמך? לא. מה היית משנה בך? הכל. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? בזמן האחרון, יותר מציק לי זה הטיפשות שלי, אז חכמה - לא היה מזיק. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?
כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: המ, כל מיני. דבר לא נחמד שקרה לך היום: חלאס. מתי התעוררת היום? 13:20 גובה: 1.62 משקל: 48-50 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? ו'. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: יש כ"כ הרבה, אני אדלג על השאלה
. באיזה ארצות ביקרת? טורקיה, טורקיה והמ... טורקיה. מה התיכנונים שלך לפסח? אנאערף. מה תעשה מחר? לימודים. מאוהב? לא. דלוק על מישהו? לא. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי, אם אני אוהבת אותו - אין ספק בכלל. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מתעצבנת, רבה, הולכת. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? ללכת. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון. להיות נבוך או להיות קול? תלוי. לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אנאערף. אנשים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.

RTur

New member
נודניקית..

פריט הלבוש האהוב עליך? שרוול שקניתי באילת התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ט' לאן היית רוצה לחזור? לא יודע איפה נולד? (בית חולים) אי שם בבלרוס ובאיזו עיר? מינסק כמה פעמים עברת דירה? 4 אאל"ט אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? כבר לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? קשה לי להצביע על משו והכי טובה? אני חושב שהמעבר לבצפר אחר בכיתה ט' עשה לי טוב שמח על זה? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? יאפ אוהב את עצמך? אהה... מה היית משנה בך? בואו לא ניכנס לזה חח מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא זה ולא זה כמה מחשבים יש לך בבית? 3 (אחד רגיל, אחד נייד ואחד כף יד
) כמה טלוויזיות? 3 + כרטיס טלוויזיה במחשב ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: איף היה לי יום מעצבן דבר לא נחמד שקרה לך היום: השירים הרוסיים
מתי התעוררת היום? 12:40 גובה: 1.72 משו כזה משקל: 45 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? נו את רואה? שוב פעם את תוקעת שאלות לא בשבילי
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? מאיפה לי? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא יודע אם היא הכי גדולה אבל בכיתה א' נפלתי לתוך שלולית בחורף וכולי התלכלכתי אז נאלצתי ללכת עם פיג'מה בבצפר חח באיזה ארצות ביקרת? רוסיה, בלרוס, פולין (למרות שזה לא כל כך נחשב), יוון, קנדה, ארה"ב, אוקראינה מה התיכנונים שלך לפסח? מה פסח עכשיו? אני לא יודע מה אני עושה עוד שבועיים.. מה תעשה מחר? מה שעשיתי גם היום + חדר כושר מאוהב? כרגע לא דלוק על מישהו? על מישהו? לא.. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אממ.. אני חושב שאני אמור להידלק על מישהי שטיפה קטנה ממני.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא יודע אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא יודע זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? לא יודע התכתבות או שיחת טלפון? תלוי להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? אווווווו טוב שלא הגזמת.. לא יכול לבחור אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

למעלה