לאר"פ האיחוד של הדבר הבא והסאגה...

barrow wight

New member
לאר"פ האיחוד של הדבר הבא והסאגה...

היה ממש כיף. לא היו הרבה אנשים, לא היו הרבה מאורעות מרעישים. אבל מי שחיפש רולפליי מצא אותו, ובשפע, וזה היה כיף. תודתי לאושר, דודי, אופיר, אסף, וכל שאר היוזמים והמארגנים שעומדים מאחורי המשחק. עשיתם עבודה טובה, היה לילה מעניין וטוב. תמשיכו כך ורק תשתפרו. בברכה אריאל

5נדב

New member
תודה, תודה ושוב תודה

כיף לא ממש מכסה את מה שהיה. אני מצטרף לתודה הזו, ואוסיף גם אותך אריאל. אני אסיר תודה על כל רגע שהתמזל לי להיות לידך. כל הכבוד על לארפ נפלא.

elanor

New member
וואו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני ממש שמחה לשמוע שהיה כיף כ"כ ושנהנתם, ואני יכולה רק להצטער על כך שלא יכולתי להגיע בעצמי... יישר כוח

Gills

New member
אוף, איזה כיף לכם...

משחקים בימי חמישי זה פשוט לא הוגן לאלה מאיתנו שתקועים בצבא כל השבוע...אני שמחה שנהנתם, אבל תנו פרטים! מה היה? ומתי המשחק הבא? ולמה בעצם היה איחוד בין שני המשחקים, בעצם? גילי, תקועה בבה"ד 15

5נדב

New member
חוויות מהמשחק

כאן נכתוב חוויות מהמשחק, מה היה וכאלה.

TIS

New member
חוויות שלי מהלארפ

לאלה שלא היו וסתם כאלה שמתעניינים. בהתחלת המשחק שלחו אותי להיות במשמר הכבוד של כדר. היינו קבוצה של סיירים שקיבלו את פני המשלחות השונות וליוו אותן עד לעיר.אחרי שהגיעו כל המשלחות ועוד מספר עוברי אורח משונים נשלחנו להכין את הבתים לועידות השלום. אח"כ לא היה לנו מה לעשות עד שהועידות יתחילו אז הלכתי לטייל קצת באיזור המקדשים ולאחר מכן לפונדק. ישבנו בפונדק עד ששר הצבא בא וכעס עלינו שאנחנו מתבטלים (היה קצת מצחיק). הלכנו לעשות פטרולים בעיר ולוודא שאין מהומות. כשהתחילו הועידות נשלחתי חזרה לשמור על שער העיר. שמרתי עד שאירע רצח שבעקבותיו נשלחתי לחקור את העניין (מי הרוצח). אחרי כרבע שעה חזרתי לשמור על השער. שמרתי עד שהופיעו אי-אילו מפלצות. מתוקף תפקידי רצתי לעזור ללוחמים להרוג את המפלצת. חזרתי לשער. בסוף נמאס לי לשבת לשמור בשער אז הלכתי לאיזור הועידות (נשאר שומר אחד בשער) ושם התחוור לי כי הגיעו אל-מתים לעיר וחוללו מהומה. גירשנו אותם מהעיר ליער, ומאז הם לא חזרו. כשחזרתי לעיר הגעתי להתחלתו של טקס דתי שמטרתו הייתה להסתכל אל מעבר לזמן. אחרי הטקס איבדתי כל התמצאות בלארפ וכבר לא היה ברור לי מה קורה. זמן קצר לאחר מכן נגמר הלארפ... בשבילי זה היה הלארפ הראשון, ונהניתי בו מאוד.

ד ג י

New member
הלארפ הראשון שלי

גם אני רוצה לכתוב חוויות וגם לי זה היה הלארפ הראשון (אני אח של TIS,עירא) הגענו בתחילת הלארפ של כולם לא רק של קדר ולימדו אותי קצת מה אני צריך לעשות (אני דרואיד) מצאתי תלבושות בלה בלה בלה התחיל הלארפ. הלכתי אם הדרואיד השני למקדש של הדרואידים נשארנו שם קמת סידרנו דברים ואז הלכתי לעיר (אני לא זוכר למה) טבדרך כשיצאתי הגיע דרואיד אחר משבט האלבטרוס (קראו לו קור אני לא יודע את השם שלו) כשחזרתי גילית שנתנו לדרואיד השני איזשהו בקבוק ואמרו לו שהוא יעשה איתם מה שהוא רוצה אבל את החידה הוא צריך לגלות בעצמו משהו כזה אז הלכנו אני והוא לעיר לחפש את מי שנתן לו את הבקבוק אבל אותו מישהו (שבסוף היה קור) דיבר ולא רצינו להפריע לו ואז הדרואיד השני הלך לישיבה הדתית ואני חזרתי למקדש הגיעו שניי דרואידים (אחד מהם היה קור) ודיברתי איתם בין הדברים על המים הגעתי להשערה שהמים נועדו לטיהור הם הלכו ואז חיכתי שהדרואיד השני יצא מהישיבה הדתיי כדי לעדכן אותו (זה לקח הרבה זמן) באמצע הגיעו אליי חיילים מהמשמר וסיפרו לי על מפלצת שמסתובבת באיזור אז הלכתי לפונדק(שם אני יותר בטוח) וכל כמה זמן הלכתי למקדש לראות שאף אחד לא הורס לי את המקדש והמשכתי לנסות לגלות מה עושה הבקבוק הגיעו מפלצות ספק אורקים ספק טרולים ונלחמתי בהם או יותר נכון ניסתי להרוג אותם סופית אבל הריצו אותי אמרו פעם שזה אורקים ופעים שזה טרולים אז רצתי הלוך חזור להביא אש נגמרה הישיבה הדתית עידכנתי את הדרואידי השני מנסים לגלות עוד פרטים על הבקבוק ואז הופיעו האל מתים נלחמתי בהם כי לא הייתה לי כל כך ברירה ריפאתי שם הם מתו (מה שאי אפשר להרוג באין פלי אפשר להרוג באוף פליי) היה טקס דתי שבישבלו היה צריך את הבקבטק של המים הי טקשס שאליו גם ניסתי להביא חרובים אבל לא מצאתי אחרי שגילו בטקס שהגרזן של קיסר סלין אם אני לא טועה מקולל היינו צריכים להביא איזה אדמה קדושה ולפני שהספקנו האר נגמר היה לי הרבה זמן שרצתי בו המקש בסדר המקדש לא בסדר היה הרבה זמן שלא היה לי מה לעשות אחרי שדיברתי אם מישהו והוא הצליח להוציא אותי מהשפה של האר זה קצת הוציא אותי מהאין פליי וגם אני דיברתי ככה אם כל התלונות נהנתי מאוד תודה לכל מי שאירגן את הלארפ וכל מי שבא ונתן לו להתקיים

dudyk

New member
ועוד תודות

תודה לכל המשתתפים על ההשקעה והמשחק

Devils advocate

New member
ומישהו צריך למלא את תפקידי

ראשית עלי לציין שהלאר"פ היה באמת בסדר גמור (בכלליות) וכל הכבוד למארגנים. ועכשיו למלא את תפקידי. אני הסתובבתי ברחבי העיר כדר ולצערי ראיתי הרבה יותר מדי מקרים של יציאה מוחלטת מדמויות. אני אישית ראיתי בערך שבעה מקרים שכאלה ואם זה מה שאני ראיתי אז בטח היו עוד. יתכן שהאנשים שראיתי היו רק מתחילים (אני לא חושב שזה היה כך). אבל בכל מקרה חשוב מאד שדברים שכאלו לא יקרו שוב. כמו שדגי כתכ: "אחרי שדיברתי אם מישהו והוא הצליח להוציא אותי מהשפה של האר זה קצת הוציא אותי מהאין פליי וגם אני דיברתי ככה." ואם השיחה לא היתה רק בין שני שחקנים אזי ההפרעה היתה גדולה הרבה יותר (היו מיקרים שראיתי בפונדק - כאשר היו של לא מעט אנשים). בנוסף לכך היו מקרים של... נקרא לזה "אי התאמה", מקרים שבהם ראיתי אנשים מתווכחים בגלוי על פקודות ישירות שניתנו להם, אמנם אין כאן יציאה מIP אבל מבחינת משחק לא הגיוני שסייר יתווכח עם שליטו על פקודות (יש גבול גם לדמוקרטיה). אין טעם לכך שאני אפרט את הדמויות שהיו מעורבות במקרים השונים. בכל מקרה, כאן נכנס תפקיד הקפטן. זה בדיוק הזמן להעביר שיחת הבהרה לכל השחקנים של כדר על חשיבות האי יציאה מדמות (ובטח שלא לצאת מדמות באזור ציבורי). צריך להבהיר שרשראות פיקוד, מי מעל מי (כהנים מול מפקדים צבאיים), מי צריך לשלם לכהנים, מי משלם לסיירים (ומתי). כי בשביל מקום שאמור להיות מאורגן ומסודר היו יותר מדי חריגות. The Devil ADV. נ.ב לא קשור בהכרח לארוע הזה אני חושב שהגיע הזמן להבהיר בדיוק את ערכי המטבעות וסדרי הכלכלה של הסאגה. וגם... אמור הפכה למיראל בסאגה. גם כדר צריכה להיות מוכנסת למערכת הסאגה (שם [אי אפשר להשאי את השם כדר!], מיקום והיסטוריה [אם לא היתה מלחמה בשישים השנה האחרונות בעולם הסאגה מאיפה הגיעו הפליטים של כדר?])וצריך להבהיר איך הכל משתלב בסיפור. עם כל הכבוד להשקעה שנעשתה בכדר לדבר הבא הם עדיין צריכים להיות מתאימים לסאגה!

dudyk

New member
קדר ובכלל

ראשית אכן יציאה מRP בשטח ציבורי היא שגיעה שיש לשאוף בכל אמצאי כי לא תחזור על עצמה. אולי תרמה לכך העובדה כי היה צות צילום במקום. לגבי קדר קימים כבר היסטוריה , הסברים ואפילו שם התואמים לעולם הסאגה. מחמת קוצר הזמן שבו אורגן השילוב מידע זה לא מצוי עדיין בידי כל השחקנים. לפני הפרק השני של הסאגה תצא חוברת חוקים והיסטוריה ותחולק לשחקנים ולקפטנים. בנוסף יערכו מפגשים בין צוות הסיפור והרצת המשחק לקבוצות השחקנים השונות. יש עדין פינות להחליק וקצוות לשייף אך הכל יהיה מאורגן ומסודר עד לקראת הפרק הבא. בתודה - דודי - אחראי סיפור הסאגה.

פרקליט יקר

אי לא ניתקלתה באופן אישי מבמיקרים של סירוב פקודה, אולי אתה מדבר על הסנטור דנטה? למעשה אין לא סמכות ישירה על הצבא... באשר לשם כדר הוא לא ישתנה לעולם, אין טעם לדון בנושא.

ד ג י

New member
בקשר לאר שהיה

לא חשבתי שזה יהיה ככה אבל מי שבא לצלם מהטלוויזיה לדעתי הפריע מאוד

dudyk

New member
בנוגע לשם

את הפרטים האילו יש לסגור איתי או אם אסף. בכל מקרה אני לא רואה טעם וסיבה למהומה סביב השם. דודי - אחראי סיפור סאגה.

למעלה