לאשה
- תרתי משמע. (המלצה)

לאשה../images/Emo68.gif - תרתי משמע. (המלצה)

אתן דוגמא למוצרים זולים: מייק אפ נוזלי בבקבוק זכוכית - 14.90 לקים 4.5 סומק נדמה לי ש- 7.5 ש"ח צבע לשיער ב- 9.90 במגוון צבעים קוקיות לשיער מושקעות ב- 5.5 ש"ח מסיכה לשיער (אני לקחתי-מדהימה!) ב- 15 ש"ח. אז מי שבא לו לעשות טיול לרעננה, שיקח איתו מעט כסף ויצא עם דברים נחמדים שיעשו טוב על הלב ולא חור בכיס. ולמען ההגינות - אין לי שום מניות במקום, נכנסתי כלקוחה ושילמתי כמו כולם
קניה מהנה

אוףףף תקלה - כותבת שוב, חסר חלק

קראתי בעתון "לאשה" מודעה קטנה שמספרת על חנות קוסמטיקה בשם WOW בקניון רננים ברעננה. תפסנו יוזמה, חברתי ואני, ונסענו (לא כזה מרחק מת"א לרעננה אבל בכל זאת.... תנו קרדיט
). חיפשנו הרבה את החנות, אז אחסוך לכם ואספר כאן: היא נמצאת בקומת המסעדות (הקומה התחתונה-ליד הקולנוע), מול מסעדת טוקיו. במקום מוצרי קוסמטיקה זולים מאוד מאוד (ולכן אני מספרת בפורום הזה - כי המחירים שווים לכל כיס). כל המוצרים באישור משרד הבריאות. האריזה שלהם גם נחמדה. אתן דוגמא למוצרים זולים: מייק אפ נוזלי בבקבוק זכוכית - 14.90 לקים 4.5 סומק נדמה לי ש- 7.5 ש"ח צבע לשיער ב- 9.90 במגוון צבעים קוקיות לשיער מושקעות ב- 5.5 ש"ח מסיכה לשיער (אני לקחתי-מדהימה!) ב- 15 ש"ח. אז מי שבא לו לעשות טיול לרעננה, שיקח איתו מעט כסף ויצא עם דברים נחמדים שיעשו טוב על הלב ולא חור בכיס. ולמען ההגינות - אין לי שום מניות במקום, נכנסתי כלקוחה ושילמתי כמו כולם
קניה מהנה

naoh

New member
כמו כן יש גם בפתח תקוה בקניון הגדול חנות דומה

עם מחירים זולים כאלה נמצאת בקומת הראשונה ליד הסופרסנטר. ויש גם בבני ברק יל כביש ז'בוטנסקי מול מכון מור חנות כזאת, בשניהם מחירים זולים ומוצרים טובים כדאי למי שלא רוצה או יכולה להשקיע סכומי עתק באיפור קרמים לפנים לגוף מוצרי שיער ציפורניים קישוטי ציפורניים העתקי בשמים ועוד הרבה כדאי .תהנו ענת.

תמרי10

New member
יש גם בשוק בצלאל בת"א חנות כזאת

שמוכרת גם מותגים של איפור, קרליין גרלן סופטאץ' ואחרים באריזות קצת פגומות במחירים מצחיקים

רחל68

New member
יש חנות כזאת גם בקניון נתניה

וגם בדיזינגוף קרוב לסנטר בת"א. ואם אני לא טועה גם בקניון בת ים.

למעלה