לאשליה ולכולם - בחירת שם

ashlaya

New member
צופיה מתוקה - תודה אגב..

את יודעת כבר מה יש לכם??? ואיפה מתכננת ללדת? כי יש סיכוי שניפגש שם

צופיה**

New member
היי אשליה

מה שלומך? איך עובר ההריון? הבטן גודלת? אני חייבת כבר ללכת לקנות חזיות.... יתכן ואדע מה יש לי בע"ה ביום שלישי. יש לי תור לאולטרה סאונד ואני מקווה שהתינוק שלי ימצא תנוחה טובה "שניראה לו".... אין לי מושג איפה אני רוצה ללדת אבל יתכן שבבלינסון - יחסית הכי קרוב אלי, אבל אני עוד צריכה להתייעץ עם אחותי שלדה לפני שנה בערך וניראה לי שהיא גם ילדה שם. ומה איתך? איפה את מתכננת ללדת?

ashlaya

New member
צופיה...

חשבתי שאת מתכננת ללדת בתה"ש - עכשיו ברור למה לא מסקרן אותך כ"כ הביקור שם... בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות והצלחה ביום שלישי שיראו מה האוצר שאתם הולכים לקבל
לדעתי זה רגע מאוד מרגש.... אני ביום רביעי בביקורת...מרגישה שכבר נצח לא ראיתי אותו
מקווה שיעשו לי אולטרא סאונד אגב התחלת להרגיש תזוזות של העובר? אני כל הזמן מנסה להירגע ולהיות שלווה וכלום בנתיים אוף...
אין לי סבלנות יותר אם את רק עכשיו מחליפה חזיות מצבך מעולה כי אני כבר מזמן החלפתי חזיות ובגדים.... אז אל תישכחי לעדכן אותנו שיהיה בשעה טובה

צופיה**

New member
תודה מתוקה

גם אני מחכה לביקור ולראות את הילד/ה שלנו. בקשר לבגדים - אני לובשת עכשיו רק חצאיות עם גומי - אלה שעם הרוכסן ניסגרות עלי בבקר אבל אח"כ הם עומדות להתפוצץ.....אז אני לא לובשת מלכתחילה. בקשר לתזוזות - גם אני מנסה להרגיש אבל - כלום!!! אחותי אמרה לי שאצלה בהריון הראשון היא הרגישה בשבוע ה-20 בערך. אז אני אחכה ( ולא בסבלנות כי אין לי...). אמרו לי שבתחילה מחכים שיבעט אבל אח"כ מתחננים שיתן לנוח מעט מהבעיטות.... בקשר לבי"ח - עוד לא החלטתי סופית אם בלינסון או תל השומר, אבל יש זמן לא? אין צורך למהר להחליט כי גם ככה לא צריך להרשם....

צופיה**

New member
למה לא קופץ??????????.

ק פ ו ץ ל מ ע ל הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

נירית1

New member
לגבי בחירת שם - היום היינו בשילב

ולקחנו את החוברת החדשה ויש בה רשימה ארוכה של שמות, כנ"ל בחוברת של קב-קט. בכלל החוברות מומלצות לעיון וגיבוש דעה לפני ההסתובבות הראשונית.

למעלה