לאתי אברהמי

שלמה.ל

New member
לאתי אברהמי

אתי אני מבקש בכל לשון של בקשה תמחקי במיידי כל הודעה של דליה 1965 הילדה הזאת אינה שפויה ואין לתת לה במה בפורום זה. מצד שני היא נכת נפש שמקוממת אליה את כל הנכים. אנא הסירי את הודעותיה.

"נכי" נפש הם חלק מהחברה!

במקרה זה, היא מייצגת את עצמה, אולי התגובות שקבלה, יפקחו את עיניה ?

פלטינה

New member
אתי, היא לא "נכת נפש" אלא מרשעת!!

מרשעת אטומת לב!! לכן לדעתי אין לתת לה במה להתעלל רגשית במשתתפי הפורום אלא חובה למחוק מיידית את הודעותיה הרשעיות. אסור לאפשר למרשעת זו במה, אסור אסור אסור!!!

צלף

New member
להביט לה ישר בעיניים

זאת החברה שאנו חיים בה, וחלק מהאנשים חושבים כך באופן בלתי מודע, וטוב שהיא הביעה את עצמה, היא חושפת לחלקנו מה המציאות. בלי שנהיה מודעים לא נוכל להתמודד...

לירן2002 ואני מסכימה עם צלף

זו החברה שלנו כפי שהיא באמת. חברה שאיננה יודעת לקבל את השונה ואיננה רואה את הדבשת של עצמה. מציעה שמכאן נתעלם.

לירן2002

New member
את צודקת, אתי! ../images/Emo45.gif

הזבל הזה, דליה1965, לא ראויה לשום יחס וכבוד מאיתנו!
מצידי, היא יכולה לקפוץ ולבכות לכולנו! לא מזיז לי!

ילד הנס

New member
את מטומטת יצורה שלא מבינה כלום

אם תדברי ככה עוד הפעם תקבלי וירוס נחמד למחשב ואני רציני מאוד !!!

smile2life

New member
נכנסתי לפורום אחרי הרבה זמן

כדי לראת מה מתקדם ואולי לקבל עוד קצת אינפו על המאבק, ואני רואה את ההודעה המכוערת הזו של מי שהו - כנראה - ילד מתלהב אשר מחפש במה לקלל בה. אתי אני אודה לך אם תמחקי את ההודעה ברמה אחת מעליי בשרשור. אין לאיומים מקום בפורומים ובעקבות כך תגבלי את כניסת המשתמש לפורום או כתיבת הודעה אליה. יהללוכם מלאכים, מני

smile2life ,לאור התגובות שהיו כאן

לא להתייחס. גם ל"נכי נפש" מותר לכתוב. במקרה זה, אולי לטובה, רבים בציבור לדאבוני הרב חושבים כך. לכן כדאי שהציבור יראה איך הוא נראה במראה שיצר לעצמו. וכיצד החברה מקבלת אותנו! לפעמים ממר יוצא מתוק. חומר למחשבה.

רייבן

New member
איומים בווירוסים עבירה פלילית

לפי הרשויות בארצות הברית ותקף לכל העולם ילד ראה הוזהרת...

למעלה