לאתי - איפור נסיון - טראומה...

• פותח הנושא RnRn
  • פורסם בתאריך

RnRn

New member
לאתי - איפור נסיון - טראומה...

אני מסתכלת בפרורום (וגם כותבת לפעמים) כבר כמה זמן. בכל אופן, שמעתי שאת מאפרת. האמת, אתמול עשיתי איפור נסיון ויצאתי די בטראומה. אני לא מתאפרת בדרך כלל (קצת בעיניים), וממש לא הכרתי את עצמי במראה! זה היה יותר מדי בשבילי. המאפרת היתה ממש חמודה, אבל כל הרעיון של האיפור בכמויות נראה לי די מוגזם. אז מה עושים? לא מתאפרים? מתאפרים לבד? מסבירים בדיוק את מה שרוצים למאפרת? מחפשים מישהי אחרת?

*שיר

New member
אני נדחפת לרגע...

הי! קודם כל אל-ייאוש!!
יש עוד ה-מ-ו-ן מאפרות. אפשר למצוא מאפרות, שמאפרות אותך בצורה מאוד עדינה ככה שעדיין תכירי את עצמך אבל תגידי "ווי, לא ידעתי שאני כזו יפה"...
גם אני לא מתאפרת (מעולם לא שמתי מייק אפ, שלא לדבר על פודרה) ומצאתי מאפרת מקסימה שאיפרה אותי מאוד מאוד עדין.

RnRn

New member
קודם כל תודה על העידוד...

אבל השאלה היא באמת אם הבעיה היא במאפרת או בי? ואם אני לא מרוצה, אז אני משלמת לה על איפור ניסיון, ודרכינו נפרדות? כי עכשיו קצת לא נעים לי...

*שיר

New member
אני לא מכירה אותך טוב אבל עדיין

די ברור לי שהבעייה היתה במאפרת ולא בך. מאפרת טובה אמורה לברר קודם מה הסגנון שלך, לשאול איך את נוהגת להתאפר מה את אוהבת ולפי זה להתאים את האיפור. האיפור לא אמור לעשות אותך מישהי אחרת. את אמורה להכיר את עצמך אבל עם זאת להגיד "ווי, לא ידעתי שאני כזו יפה"
לפי התשובה לנעמה, אני מבינה שאת באזור ירושלים, זה נכון?

RnRn

New member
נכון, ירושלים.

היא שאלה אותי באמת, ואמרתי שאני לא מתאפרת הרבה. ואחרי שהיא איפרה אותי, ולפני שהסתכלתי במראה, היא אמרה לי לא להבהל, כי בחורות שלא מתאפרות הרבה לפעמים מגיבות בהלם. בכל מקרה היא מאד פתוחה לשינויים, וסיכמנו להתחיל עם הרבה פחות איפור, ומקסימום להוסיף... חוץ מזה, יש לך המלצות לאיזור ירושלים?

*שיר

New member
מאפרת - פרטים

המחיר הוא 100$. איפור נסיון עולה 50$, עלות שמתקזזת כמובן אם לוקחים אותה. השם הוא אשרת, טלפון 894970-050 (ומסרי לה ד"ש משירלי)

יעלי9

New member
תודה ../images/Emo13.gif ועוד שאלה

יש לך הערכה כמה היא תיקח לאיפור האמא של הכלה (ואולי גם הדודות)?

RnRn

New member
ירושלים, אכן כן.

היא שאלה אותי באמת, ואמרתי שאני לא מתאפרת הרבה. ואחרי שהיא איפרה אותי, ולפני שהסתכלתי במראה, היא אמרה לי לא להבהל, כי בחורות שלא מתאפרות הרבה לפעמים מגיבות בהלם. בכל מקרה היא מאד פתוחה לשינויים, וסיכמנו להתחיל עם הרבה פחות איפור, ומקסימום להוסיף... חוץ מזה, יש לך המלצות לאיזור ירושלים?

נעמה טל

New member
תגידי

זו המאפרת שהמלצתי לך עליה? חוץ מזה, באופן כללי אני יצאתי די בפחד מהאיפור נסיון כי אני גם לא מתאפרת באופן כללי כמעט וזה היה לי מוזר מאד לראות את עצמי ככה. לא יודעת אם יש לזה פתרון בכלל.

RnRn

New member
כן, זאת היא.

היא בחורה מאד חמודה ועדינה, אבל לא הכרתי את עצמי במראה (נראיתי לעצמי כמו גיישה יפנית
) וזה לא ממש מצא חן בעיני. אח"כ גם חזרתי הביתה עם האיפור, וחברי היה מזועזע קלות (כלות
). איך היה לך? ואיך היה בסוף?

נעמה טל

New member
קודם כל אל תרגישי לא נעים

להגיד לה לא אם את לא מרגישה מספיק בנוח עם האיפור. השותפות שלי לדירה, אמרו שזה מקסים משה (אישי שיחיה) היה המום ובהחלט מזועזע. בסוף הייתי כן מרוצה, כי עם כל הקונספט של השמלה והתסרוקות זה התאים. מצד שני, אני בהחלט הייתי מנסה עוד מישהי כדי לקבל פרספקטיבה.

נעמה טל

New member
ועוד משהו

זה אכן מקובל, גם אם לא נעים לרגע לשלם על איפור הנסיון (עד 150 שקל אם אני לא טועה) ולנסות מאפר/ת אחר/ת. הצלחה

תמרה*

New member
לפני שבוע המלצתי על מאפר שאיפר

את חברה שלי שהיתחתנה בירושלים ואותי ביום החתונה שלה, בבית שלה בירושלים. שמו היה נמרוד והוא עשה את זה בצורה מדהימה. (אני גם לא מתאפרת בד"כ) ממליצה לנסות הטלפון שלו 052-407091

למעלה