לאתי אלבכרי, הצעה!

הילית*

New member
לאתי אלבכרי, הצעה!

לא יודעת אם אפשר לשנות. אבל, הסימון של ההודעות החדשות נעלמות אחרי כשעה או פחות. אולי אפשר לעשות כמו באי או אל שהסימון יהיה יום שלם. סה``כ מי מאיתנו נמצאת כאן 24 שעות !? תודה!

אתי@

New member
הילית, כדי לדעת איזה הודעות לא

קראנו עדיין, לוחצים על ``תצוגה ללא תוכן ההודעה``, ואז זה כמו ב - IOL: ההודעות שנקראו נצבעות באפור...

זה כבר בטיפול יקירתי....

טיפלתי בזה הבוקר. בישיבה שהיתה לי אצלם העליתי את הנושא. מסתבר: 1. הכוכביות מסומנות 12 שעות. הן נעלמות ברגע שקוראים את ההודעה. 2. כל הודעה חדשה מעלה לראש הדף את כל השרשור שקשור בנושא. 3. כל הודעה חדשה ללא תוכן נשארת במקומה הטבעי.. הודעות עם תוכן - עולות למעלה. 4. כל 11 דפים עוברים לארכיון לפי הסדר הכרונולוגי. משמעות: בעיצומו של עניין תמיד ניתן לראות את נושא השיחה הנדון בראש הדף עם כל התגובות הנלוות, לא תמיד יהיו בשרשור הודעות מאותו יום עצמו אבל, כל ההודעות והתגובות יהיו רלוונטיות. בארכיון ההודעות תסודרנה לפי תאריכים. 5. בכל מקרה, מנוע החיפוש פועל בכל דפי הפורום כולל הארכיון. עוד לא ממש התארגנתי עם כל התשובות שיש לי עבורכם, מה שבטוח שאפילו ללא מילים כתובות נראה פה שינויים מדי יום ביומו. שלכם, אתי

*שיר

New member
אתי, רק רציתי להגיד לך המון תודה

על כל מה שאת עושה! תבורכי!

אתי@

New member
מספר 1 לא נכון!!!

הפרח הכתום נשאר בכל מקרה, כנראה 12 שעות (לדבריך)...

הילית*

New member
חלק מהדברים שציינת שמתי לב אליהם

והם ממש טובים. למשל השרשור שהוא השיחה עכשיו שעולה למעלה. הפורום הזה נראה לי הרבה יותר טוב מאי או אל ואפילו יותר כייפי...

למעלה