לאתי אלבכרי וכל החבורה העליזה

יעלי9

New member
לאתי אלבכרי וכל החבורה העליזה

זהו, אני אישה נשואה! הייתי משתתפת די פאסיבית בפורום אבל הוא היה כזאת משענת ועזרה שרציתי לנצל את ההזדמנות להגיד תודה לכולן. החיבוק הכי גדול כמובן לאתי שזכיתי להכיר ושזכרה להתקשר(!!!) ולהגיד מזל טוב. בזכות האתר מצאתי את יאיר זרמון המקסים הרגוע, שהכין לי שימלה מחמיאה יפה ומנצנצת. לא האמנתי שמישהו יבחין בפרטים הקטנים אבל להפתעתי ושימחתי אכן ראו עד כמה היא באמת יפה. גם את המאפרת גיליתי דרך המלצה של שיר*, (שציינה עד כמה היא הייתה מקסימה ביום החתונה שלה), גם היא הייתה שלווה ומיקצועית ואיפרה את אמא שלי ואותי לשביאות רצוננו ולמחמאות האורחים. את כל שאר הדברים שהרווחתי מהפורום קשה לי לנסח במילים, זו בעיקר התחושה שאני לא מטורפת ואובססיבית לגבי הפרטים הקטנים ושיש עוד אנשים כמוני ברחבי הארץ. אז המון תודה לכולן

שירי71

New member
ליעלי9

הי, ומזל טוב! שמעתי שהמוזיקה היתה פשוט אחלה אצלכם!!! מה עוד? אה כן - ממש לא היית פאסיבית, ואני עדיין זוכרת לך את העזרה וההרגעה של אותו לילה חסר שינה שלי... אז ספרי איך היה? מקווה שלא פיספסתי מה שכתבת...

הילית*

New member
המון המון המון מזל טוב... ../images/Emo48.gif

והרבה הצלחה בהמשך. שיהיו לכם חיים זוגיים מאושרים, שמחים ומרגשים... ואשמח לשמוע את סיפור החתונה שלכם!

הילית*

New member
יעלי, אם עדיין לא החזרת את השמלה

אנא כשתפגשי את יאיר ז´רמון תמסרי לו ד"ש חם ממני (ושלא שכחתי- אני חייבת לו תמונה...)

אתי@

New member
מזל טוב והמון אושר ../images/Emo65.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo20.gif

dorlim

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif

הרבה אושר ושמחת חיים. נשמח לשמוע את סיפור החתונה ואם אפשר... גם תמונות. מזל טוב

*שיר

New member
מזל טוב, יעלי9! אז זו את??!! ../images/Emo9.gif

אשרת באמת אמרה לי שמישהי מהפורום התקשרה אליה, ולא ידעתי על מי היא מדברת
אז עכשיו אני יודעת... אני מאוד שמחה שהיית מרוצה ממנה. נכון שהיא מותק?! ולשניכם, שיהיה לכם המון מזל טוב וחיים מאושרים!!

למעלה