לאתי,בבקשה תשובה

ליגי

New member
לאתי,בבקשה תשובה ../images/Emo92.gif ../images/Emo41.gif

לאתי,דיפדפתי מעט אחורה וראיתי שהמלצת על בלוודר בראשל"צ שזה במקרה האולם שאנחנו מתחתנים,הגענו אליהם דרך חבר של אחי שהתחתן שם ויגאל המנהל ארועים היה כל כך חביב,וסביר על האולם בפשטות ללא כל ניסיון לשדל אותנו להחליט בו ברגע(כגון מקומות אחרים) אז בקיצור אתי ממש שמחתי על ההמלצה מלבד הפדיחה הקטנה שלא ממש הבנתי זה קרה בחתונה שלך? מתי? ליגי

אתי@

New member
קודם כל מברוק על הבחירה ב"בלוודר" ../images/Emo47.gif

למי שאוהב אולמות, בלוודר הוא מקום מעולה. קיבלנו אחרי החתונה המון מחמאות על האוכל ובכלל על המקום מכל האורחים המבוגרים. הצעירים מן הסתם יותר אוהבים גן... בכל אופן, אני יכולה לומר לך שבחרתם בחירה טובה. יגאל הוא לא מנהל ארועים אלא אחד משני בעלי המקום. השני נקרא משה והוא קצת פחות נחמד מיגאל... מה שקרה בחתונה שלנו לפני שלושה שבועות, הוא שאנחנו סגרנו איתם על הגשה אמריקאית לכל המנות והם התבלבלו!!! את המנה העיקרית הם הגישו על מגשים
מעבר לפדיחה הזאת (שבעיני היא די גדולה), הם היו אחלה לאורך כל הדרך וממש לא עשו בעיות. אני יכולה לומר לך שבניגוד לדברים שאני שומעת פה מחברי הפורום, בבלוודר החיים די קלים. לא צריך להוסיף כסף על הבר, או כל מיני שטויות כמו סוגי שתיה, או עוגת חתונה וכו´. הכל כלול במחיר המנה וזה מעולה וחוסך הרבה התרוצצויות וכאבי ראש. שיהיה לכם המון מזל טוב ובהצלחה
אתי@
נ.ב. מתי החתונה??? ואם אפשר - כמה אתם משלמים למנה???

אתי@

New member
נ.ב. עוד כמה יתרונות שהיו לבלוודר

על פני מקומות אחרים:
רחבת ריקודים גדולה - אצלנו היו יותר מ- 100 איש על רחבת הריקודים והיה מקום, לעומת מקומות אחרים שראינו, בהם היתה רחבה בגודל של אולי חצי מזאת של בלוודר!!!
שולחנות גדולים ומרוווחים - לא היה צפוף על השולחנות וגם לא בין השולחנות.
מבחר ענק של מנות לבחירה, וגם המון אוכל בקבלת פנים. ואוכל מעולה!!!
גמישות!!! בעלי המקום לא התקטננו איתנו על שטויות. למשל, ביקשנו צלחת פירות בנוסף לקינוחים, וקיבלנו צלחת עם מלון. או שביקשנו שבנוסף לתוספות למנ העיקרית יהיה עוד איזה מאכל פרסי (מן ירק ששמים על האורז) והם הסכימו בלי בעיה. בקיצור, אני יכולה לומר לך שעשית בחירה טובה מאוד!!!

ליגי

New member
תודה לאתי על בלוודר ../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif

קודם המון תודה על האיחולים והעדכון,האמת היא שכבר סגרנו עם אולם אחר לפני כחודשיים בערך,ואז היו שמועות על פלקל, זה אולם עם שתי קומות שני אולמות,מקום מדהים ביופיו,וכבר חמי לעתיד נתן מקדמה של חצי מהכסף(טעות) וסגרנו תאריך והכל עד שקרובה רחוקה שלי התחתנה שם ודודות שלי מצד אמא שלי היו שםףבקיצור היו סיפורים ממקור ראשון שהרצפה למעלה קצת זזה,ולבעל המקום יש אישורים והכל למרות שחסר דף פה דף שם,לא משנה בקיצור לעניין ביטלנו ובלוודר הוא האולם השלישי אוליי שראינו ויגאל היה מאוד מאוד סימפטי ונחמד,אנחנו מתחתנים ב-30/05/02 ביום חמישי זה נראה כל כך רחוק על כמה שילמנו למנה אני לא ממש בטוחה מפני שהגענו לשם דרך קרוב משפחה ובסוף אחי הגדול והמקסים הלך לסגור מקום בבלוודר עם חמי ואישי לעתיד. כמה אתם שילמתם למנה? (אם זו שאלה שאת מעדיפה לא לענות זה בסדר) אתי את פשוט מקסימה נורא שמחתי על כל המידע שנתת,תודה המון המון ליגי.

אתי@

New member
30/05 זה לא כ"כ רחוק, את תראי איך

הזמן יטוס
אנחנו שילמנו 40$ למנה.

ליגי

New member
לאתי תודה תודה!!!! ../images/Emo41.gif

שאלתי את ארוסי ההורס סתם!!!! לא ממש הייתי בטוחה וגם לנו הוא לקח 40$ למנה,ואני ממש מחכה שכבר יגיע,מחר יש לי פגישה עם תופרת שמלות כלה שאמא שלי מכירה אותה,אני כבר ללא סבלנות למרות שלא התחלנו לחפש כלום,המיועד שלי בשלו חושב שזה מאוד מוקדם לחפש ומעוניין להתחיל החיפושים רק בינואר. אני מקווה שלא נתבדה,ליגי.

אתי@

New member
מוכר, לרונן לא היה אכפת לסגור הכל

חודשיים לפני החתונה... אני לחצתי ובסוף התפשרנו איפשהו באמצע... אני אישית מעדיפה שהכל יהיה סגור ובטוח ולא לקחת סיכונים, אבל כנראה שאנחנו הבנות קצת יותר היסטריות מהבנים...

למעלה