לאתי@, היינו בפגישת הכנה עם סיגל

הילית*

New member
לאתי@, היינו בפגישת הכנה עם סיגל

שגב. אז ככה, רק שתדעי את הפרטים שהיא זקוקה להם (אנחנו לא ידענו שזה מה שהיא צריכה)-
שיר לקליפ- עדיף שיר קצבי
מראיין לראיונות בסוף- אפשר חבר או בן משפחה
מקום הצילום לקליפ
האם לצלם אותי מתלבשת?
האם אנחנו רוצים צילומי שולחנות בארוע
ופרטים טכניים נוספים חוץ מזה, אם יש בקשות מיוחדות אז צריך לבקש ממנה

הילית*

New member
ראיונות בסוף הכוונה ש...

אחד מבני המשפחה הקרובים או אחד החברים הולך עם מקרופון ועם הצלם ושואל כל מני אנשים מהמשפחה ומהחברים, שאלות על מה יש להם להגיד או לאחל לזוג, מה הם חושבים על הערב ועוד שאלות כיד הדמיון הטובה... את זה בד"כ עושים לקראת סוף הערב כך שהאנשים מרוב ריקודים ובלאגן יוצא להם להגיד כל מני דברים מצחיקים. זה יכול להיות מאוד נחמד, ויכול לצאת גם קצת מביך. די תלוי אם יש איזה "מראיין" מתאים. אנחנו עוד לא החלטנו עם נעשה את זה או לא. לא כ"כ קריטי לנו. אם נחשוב על מישהו מתאים במיוחד אז נגיד לסיגל שאנחנו רוצים.

מזאלונה

New member
אתם צריכים לקבוע את זה מראש?

אצלנו זה היה ספונטני לגמרי... בחור אחד מהעבודה שלי תפס את המיקרופון והלך לראיין את כל מי שהוא מצא - אנשים מהעבודה, אמא שלי, הבנות של הבאר האקטיבי, התקליטן, התאורן... לדעתי זה הכי נחמד כשזה יוצא ספונטני. בסוף הערב ממש אני תפסתי את הצלם ועשיתי איתו סיור שבו הצגתי את כל "הנפשות הפועלות" בתוספת הערות מחכימות לגבי כל אחד ואחת... טוב, הייתי שיכורה לגמרי... זה התירוץ היחיד שיש לי...

J-סיקה

New member
הייי גם אצלנו היו ראיונות

מכוון שאנחנו עשינו את קבלת הפנים המצלמה שוטטה בין האורחים הנכנסים ושאלה אותם גם במהלך הריקודים לאו דווקא בסוף ...

למעלה