לא(אאאאאאאאאאאאאאא)!!!!111ןו5כ63'פ94856ד

Witchcrafts

New member
לא(אאאאאאאאאאאאאאא)!!!!111ןו5כ63'פ94856ד

אסון, זוועה. העולם הגיע לקיצו בטרם עת. מישהו החליט להפר את שלוותי. כנראה הקארמה נוקמת בי. או סקראנג'י. ואולי לקים שקיפחתי החליטו להשיב מלחמה. במה פשעתי?! הא, במה? |מתייסר| נשברה לי ציפורן!
האמצעית, ביד ימין. היא כמו חייזר עכשיו. ואני לא מאלה שמיישרות את היתר לגודל אחיד כשזה קורה, אז נדונתי לחודשים ארוכים עד שתצמח בחזרה. הרשתי לעצמי לפרוץ במונולוג קורע לב זה כי, בואו נודה, כאן אקבל את התמיכה הנפשית הכי טובה שיש בלי להרגיש "נקבה טיפוסית". אם מישהי תכתוב לי משהו בסגנון "הלוואי שזו תהיה הצרה של כולנו", אגיע אליה באופן אישי לבית, אחרים לה את כל הלקים ואשאיר אותה עם איזה בקבוקון מסכן מהלקים של "ביוטי קר", אבל אחד כזה שזקוק ל-945873954 שכבות כדי שיהיה אחיד, למשך שארית חייה. @#$%^& זהו, פרקתי.

../images/Emo6.gif

סליחה, מילותייך נגעו לליבי ובמיוחד העונש שאת מבטיחה למי שתגיד "הלוואי שזו היתה הצרה של כולנו"............

סקרמנטה

New member
../images/Emo6.gif אצלי זו כבר הצרה שלי בכל ציפורניי... ../images/Emo10.gif

הציפורניים שלי לא ממש מצליחות לגדול. רק לקמיצות יש פס לבן (ובאורך מילימטר). אז אני בהחלט מבינה אותך

foggy night

New member
בדיוק ככה!

גם אני מרגישה בדיוק כמוך כשנשברת ציפורן, ואפילו לא נעים לי לומר שאני מרגישה ככה כי התשובה "שאלו יהיו הצרות שלך" מרגיזה יותר מכל דבר אחר בעולם. אגב, אני כן מקצרת את כולן, ועדיין, זה מבאס באותה מידה בדיוק.

dhara

New member
לא משנה באיזו סיטואציה

התשובה הזאת מעצבנת

mgirl

New member
מה, שטויות

תגידי שרצית לגוון כדי שלא כל האצבעות יהיו אותו דבר. את יכולה נגיד לשים גם חותמת על האצבע הקצרה

dhara

New member
../images/Emo6.gif

וואו איך הצחקת אותי!! יקירתי קבלי מלא
אני ממש מזדהה איתך!!! גם לי יש ציפורניים ארוכות ושבוע שעבר נשברו לי 2!!! זה חד משמעית דבר שהורס את היום. אני גם לא אוהבת לקצץ את האחרות בגלל הסוררות שנשברות אבל נראה לי שאני אשבר עוד מעט (שימי לב לכפל משמעות
) ואלך למניקוריסטית שתסדר לי.. אני לא אוהבת ציפורניים קצרות על עצמי
הנה קבלי עוד אחד

רחלי ג

New member
../images/Emo201.gifאני איתך

בשבוע שעבר , לא יודעת איך, נתפסו לי שלוש ציפורניים מאותה היד מן שוונץ כזה שנתפס בבגדים ו נאלצתי לגזור וליישר את כל הציפורניים אז, אני ככ מבינה את התחושה ה"אסונית", קורעת הלב הזאת... האמת,שלא לקחתי את זה ככ קשה כמוך, אבל,בהחלט אני-איתך

Witchcrafts

New member
תודה לכולכן על התמיכה ועל ההזדהות.

אחרי שישנתי על זה בלילה, קמתי עם עוד ציפורן שבורה. סתם, סתם! חליל ודחליל, לא צוחקים על דברים כאלה. מקווה שעד תחילת שבוע הבא כבר אתרגל להיעדר הציפורן ולתחושת האצבע "עצמה". לא אטען שהעניין לא מזיז לי, להפך. זה מבאס, ברמות, כל פעם מחדש; אבל כמובן שלא לקחתי את זה כ"כ קשה (כמו הרושם שנוצר לך, כנראה) וממש לא הכנתי לעצמי שק יוטה. די הקצנתי את הסיפור למען השעשוע וההבנה. במקום לקטר לאנשים שלא יבינו על מה כל המהומה ("כולה ציפורן, לא נורא"), ידעתי שפה המצב יהיה אחרת. P=

למעלה