לא אגדה אורבנית, אבל סיפור מעניין

לא אגדה אורבנית, אבל סיפור מעניין

אוקי, זהו מקרה שקרה לי היום, אתם יכולים לבחור אם להאמין לי או לא, אבל אני מבטיחה לכם שזה קרה לי. קודם אני צריכה לספר לכם משהו, קראתי לא מזמן , באיזשהו ספר, שפרפרים לבנים הם סימן לנשמות של אנשים. בכל מקרה, היום הלכתי עם אימא שלי לבית הקברות במושב, להשקות עציצים ולנקות קצת. בכל מקרה אני הלכתי להשקות את הקבר של דוד שלי. בזמן שניקיתי שם והשקיתי שמתי -
לכך שעל המצבה שלו נעמד פרפר לבן.. טוב, ראיתי הרבה דברים מוזרים בחיים שלי, אבל זה ממש הדהים אותי. מה אתם חושבים?

Feryli

New member
מוזר..

אני דיי מוזרה אבל אין לי כול בעיה עם זה ....

Pink Cow

New member
וואו!!! ../images/Emo99.gif

אני חושבת על בית קברות עתיק ויפה, כזה מהממש מדהימים האלה שמלאים בעצים זקנים ועשב ירוק שמכסה את הלמטה של המצבות. אז יש לי תמונה בראש של מצבה עתיקה, בת לפחות 80 שנה, שעליה חרוט בכתב מהודר שם שאיכשהו קשור לפרפרים אבל לא נגיד אמ... Sara Butterfly או משהו כזה אלא משהו יותר מתוחכם. וליד המצבה יש עץ גדול שמאוד מצל עליה אז נראה כאילו חשוך כמו לפנות ערב שם, למרות שבוקר. ועשב בשלבי טיפוס בינוניים מטפס על דפנות המצבה מלמטה. ועל קצה המצבה עומד או מוטל מת פרפר לבן (עוד לא החלטתי אם הוא יהיה חי או מת). ועל הפרפר שביל אור הבוקע מ"חור" בענפים על העץ. עיגול לא מדוייק של אור בדיוק על הפרפר. יההההההההההה אני חייבת לצייר את זה!!!!!!!!
אני אפרסם פה את הציור בתקווה שהוא יצא יפה כמו שאני מתכננת שהוא יצא. למזלי הם בד"כ יוצאים יפים.
-סיוון-

למעלה