תהיתי אם להיות נביא זעם
אני הגעתי למשחק מתל אביב אז בזמן שאתם הייתם בדרך מהדרום אני ישבתי בבית (כן, כן היה לי היום יום חופש מהעבודה) וחשבתי האם לכתוב לכם ידיעה שתקראו אותה רק אחרי המשחק. אני לא רוצה להישמע שחצן אבל (והחברים הקרובים שלי יודעים) אני הלכתי למשחק בידיעה ברורה שנפסיד! ואל תגידו לי שהשופט גמר אותנו כי זה רק תרוץ. קבוצה ש"רצה" לאליפות גם עם 10 שחקנים אמורה לדעת לשחק כדורגל, תסלחו לי אבל שחקנינו האהובים נראו בהיסטריה טוטאלית כאילו זו מינימום בורוסיה דורטמונד מולם ( זו הקבוצה הצהובה האירופית הכי חזקה שמצאתי) , אבל זו רק מכבי ת"א שנותנת עונה בינונית מאד כאן בליגה הצנועה שלנו. איך ידעתי? מוצארט, אתה שואל! אז 21 שנות ניסיון של אהבה לקבוצה הזו לימדו אותי, שהפועל ב"ש זה נרדף ללוזריות(סליחה אם אני פוגע במישהו, אבל זה פשוט כך)!!! שום תרוץ לא מקובל עלי, שגם עם 10 שחקנים, וזה לא סוף העולם, שרק בדקה ה-94 נבעטה הבעיטה הראשונה של ב"ש לשער מכבי, בושה. ושאף אחד לא יגיד לי שההדיפה של שטראובר לקורה זו הזדמנות כי זות היתה טעות שלו ולא מהלך שלנו. טוב, יום רביעי אולי גביע? תסמכו עלי - האליפות הלכה, ובינינו, זה היה ידוע כבר מזמן...