לא אהבתי את הצלצול 2 :-\ ../images/Emo97.gif
את הראשון כן אהבתי. העלילה הייתה מטופשת לחלוטין (קלטת שהורגת אנשים? מגוחך אפילו להגיד את זה בקול) אבל האווירה היתה מפחידה, ואני לא ממש מצליח להיבהל בסרטים אז ככה שאווירה מפחידה כן עובדת עלי. אני אוהב את זה, זה מיוחד. אבל קטעים מבהילים לא עובדים עלי. וכנראה בגלל זה הצלצול 2 לא היה מפחיד בכלל בשבילי. כמו שאמרתי, אני לא נבהל מהקטעים שנחשבים "מבהילים", בעיקר כי לרוב הם צפויים וכשהם לא צפויים אז אני מקסימום נבהל מאלה שצורחים לידי (חח מישהו לידי כמעט נפל איכשהו מהכיסא באיזה קטע אחד) אבל לא מהקטע עצמו. אוי, ובעיקר הקטע הראשון. הוא היה אמור להיות מפחיד? זה סתם היה פתיחה משעממת לסרט... אז מעבר לזה שהסרט לא הפחיד אותי, משהו נוסף שלא אהבתי בו (ואני כמובן מתייחס רק לקטעים הבידוריים כי סרט אומנותי הוא לא) זה שהוא פשוט דופק את כל העלילה של הסרט הראשון!
בסרט הראשון יש פחות או יותר הסברים לכל מיני דברים כמו למה סמארה פוחדת ממים ומה הקטע של מוטיב המים שכל הזמן חוזר בסרט. אז בסרט הראשון הבאר זאת התשובה לכך. וכידוע, סמארה נדחפה לבאר כשהיתה כבר ילדה בת...כמה? 9 בערך? אז למה פתאום, בסרט השני, הם מראים סצינה שסמארה פוחדת ממים עוד כשהיתה תינוקת?! מה הקטע לעזעזל? מה הם מנסים לעשות? אוף זה סתם מעצבן. הם הורסים את הסרט. לא שלא ציפיתי שהוא יהיה פחות טוב מהראשון (ככה זה סרטי המשך, במיוחד בז'אנר הזה), ולא שאני לא אראה גם את הסרט הבא בסדרה, אבל...עדיין. לא יודע אם היתה לי פואנטה ולא יודע אם הגעתי אליה. אז זהו.