לא אהבתי את הצלצול 2 :-\

מישהוא 2

New member
צריך ביקורת

תגידו הצלצול 2 מפחיד? תנו ביקורת אני לא יודע אם לראות או לא אני רוצה מפחיד בטירוף!

rachelMcfadden

New member
שרדתי את הצלצול2:) ../images/Emo58.gif

חזרתי עכשיו מהצלצול 2! ורציתי להגיד תודה לכל מי שאמר לי שזה הרבה פחות מפחיד מהראשון!
אני עדיין לא מאמינה שאין לי פחדים מזה...חחח הייתי בטוחה שאני באה הבייתה מתה מפחד ולא! אני לא מרגישה כלום! אנ חושבת שזה אפילו ריפא לי את כל הפחדים מהסרט הראשון! ויש לי שאלה קטנה...הסוף היה טוב נכון? סמארה נשארה סגורה בבאר וזהו. היא לא תחזור להרוג עוד אנשים RIGHT? לא יהיה הצלצול 3? ומשהו קטן שלא כ"כ הבנתי...איך ההוא מהעבודה של רייצ'ל *לא זוכרת איך קוראים לו, זה שנתן להם לגור אצלו* מת? סמארה הרגה אותו בגלל שהוא רצה לצלם אותה? אם כן, אז איך הוא הגיע למכונית?
וזהו...שוב תודה לכולם

kylan

New member
שלום לכולם- שאלה(וספוילר)בצלצול 2

לאלה שראו את הצלצול 2- איך לעזאזל כשרייצ'ל בבאר, בסוף, הבאר פתוחה? והיא אומרת ש " הדרך שלה החוצה תמיד פתוחה "? למה?? בסרט הראשון רואים בבירור שאמא של סמרה סגרה עליה את הבאר עד הסוף, טוב טוב!

ליעדון

New member
סוף טוב?../images/Emo58.gif

ממש לא. בסוף הסרט, כשכאילו איידן ורייצל בבית, ממש בשנייה האחרונה, רואים את המסך מטשטש, ואת העיגול מופיע. כלומר - הפ הפכו להיות בתוך הסרט בעצמם. במציאות כנראה שניהם מתים.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo12.gif

אז זה אומר שלא יהיה הצלצול 3? ומה קרה לסמארה? זה שרייצ'ל סגרה עליה את הבאר לא גרם לכלום?

DAN1EL

New member
לא אהבתי את הצלצול 2 :-\ ../images/Emo97.gif

את הראשון כן אהבתי. העלילה הייתה מטופשת לחלוטין (קלטת שהורגת אנשים? מגוחך אפילו להגיד את זה בקול) אבל האווירה היתה מפחידה, ואני לא ממש מצליח להיבהל בסרטים אז ככה שאווירה מפחידה כן עובדת עלי. אני אוהב את זה, זה מיוחד. אבל קטעים מבהילים לא עובדים עלי. וכנראה בגלל זה הצלצול 2 לא היה מפחיד בכלל בשבילי. כמו שאמרתי, אני לא נבהל מהקטעים שנחשבים "מבהילים", בעיקר כי לרוב הם צפויים וכשהם לא צפויים אז אני מקסימום נבהל מאלה שצורחים לידי (חח מישהו לידי כמעט נפל איכשהו מהכיסא באיזה קטע אחד) אבל לא מהקטע עצמו. אוי, ובעיקר הקטע הראשון. הוא היה אמור להיות מפחיד? זה סתם היה פתיחה משעממת לסרט... אז מעבר לזה שהסרט לא הפחיד אותי, משהו נוסף שלא אהבתי בו (ואני כמובן מתייחס רק לקטעים הבידוריים כי סרט אומנותי הוא לא) זה שהוא פשוט דופק את כל העלילה של הסרט הראשון!
בסרט הראשון יש פחות או יותר הסברים לכל מיני דברים כמו למה סמארה פוחדת ממים ומה הקטע של מוטיב המים שכל הזמן חוזר בסרט. אז בסרט הראשון הבאר זאת התשובה לכך. וכידוע, סמארה נדחפה לבאר כשהיתה כבר ילדה בת...כמה? 9 בערך? אז למה פתאום, בסרט השני, הם מראים סצינה שסמארה פוחדת ממים עוד כשהיתה תינוקת?! מה הקטע לעזעזל? מה הם מנסים לעשות? אוף זה סתם מעצבן. הם הורסים את הסרט. לא שלא ציפיתי שהוא יהיה פחות טוב מהראשון (ככה זה סרטי המשך, במיוחד בז'אנר הזה), ולא שאני לא אראה גם את הסרט הבא בסדרה, אבל...עדיין. לא יודע אם היתה לי פואנטה ולא יודע אם הגעתי אליה. אז זהו.

DAN1EL

New member
../images/Emo58.gif למעלה ^ ../images/Emo97.gif

זה שלח לפני שהספקתי להוסיף את הסימן

DAN1EL

New member
כן ../images/Emo97.gif

שמתי לב שזאת דעה שלי ושלא עוד 50 אנשים כותבים יחד איתי.

Ringi Bingi

New member
הסבר

בסוף הסרט הראשון רייצ'ל שחררה את סמארה איכשהו אז בסרט השני היא מגלה שהיציאה של סמארה מהבאר תמיד פתוחה... כי היא נתנה לה לצאת!

DAN1EL

New member
זה ממש לא הסבר ../images/Emo58.gif ../images/Emo97.gif

הרי בתחילת הסרט הראשון סמארה הורגת את הנערה הזאת. לא רואים את זה, אבל ניתן להבין שהיא יצאה מהטלוויזיה והרגה אותה. אז אוקיי, עוד חור נוסף לעלילה מלאת החורים של הצלצול.

kylan

New member
נכון!

כבר מהתחלה הבאר פתוחה.........אבל בכל מקרה זה לא משנה. אני מעריץ את הידאו נקטה ( הבמאי של הצלצול 2 וגם שני הצלצולים היפניים ) שהצליח לגרום לי להיות במתח ב"הצלצול 2 "- הייתי בטוח שזה לא ישפיע עלי בכלל, וראיתי את כל הצלצולים האפשריים- ובכל זאת,ישבתי רוב הסרט על קצה הכיסא מרוב מתח.....:)))

Ringi Bingi

New member
לדעתי

הצלצול הראשון היה הרבה יותר מפחיד... בצלצול 2 יש קטעים מפחידים אבל את סמארה רואים יותר מדי וזה מאבד את הקסם... כמו שאם רואים סרט אימה כמה פעמים, זה לא מפחיד! לדעתי הסרט השני הרבה פחות מפחיד אבל הוא מותח והוא יפה וכדאי ללכת...

ll Princess ll

New member
גם אני צריכה תשובה

בקשר MAX (כך קראו לבחור שעבד עם רייצ'ל) אני גם לא הבנתי מה הקטע של המוות שלו.ואיך הוא באמת הגיעה למכונית???...ולמה סמארה הרגה אותו בכלל? ..וגם מה הקטע של איילים? את זה ממש,אבל ממש לא הבנתי! תודה

למעלה