לא אהבתי בכלל את העיצוב החדש

sarit29

New member
לא אהבתי בכלל את העיצוב החדש

העיצוב הקודם של דף הכניסה לאתר היה הרבה יותר יפה ומושך ויזואלית לדעתי אמנם הכיתוב של החלונות יותר יפה ומקצועי מהקודם אך העיצוב הכללי הרבה פחות יפה. אם אפשר להשאיר את העיצוב הקודם ולשנות אך ורק טת הכיתוב זה יהיה מושלם

סבבה../images/Emo13.gif

העיצוב חזר לקדמותו,ת וך 2 שניות בכל מקרה הנה מה שהכנתי לשיפוטכם

sarit29

New member
הוחזרה עטרי ליושנה

אוי איזו הקלה אי אפשר להשוות בכלל זה העיצוב האולטימיטיבי מבחינתי עד שהאתר הזה יהפוך חוקי ואז אפשר יהיה לשחק עם תמונות שיתחפו כל הזמן ואולי לשמוע את קולה של גלי ברקע פונה לנכנסיםב לאתר והדרך ארוכה והתכנונים לרוב ועד אז באמת שהעיצוב הזה הוא פשוט יפהפה אין דעות חלוקות בכלל אני חושבת. אתה התעלית על עצמך וכל המוסיף גורע.

hilali1

New member
מה קרה כאן?

נו טוב אני בטח אבין בדיוק בעוד שבועיים שלושה ארבעה... חחחח. שיהיה

נטעלי4

New member
העיצוב החדש

וואו!!!!!איזה יפה העיצוב החדש של האתר! אהבתי מאוד!!! כל הכבוד אלירן מוכשר שכמותך

שרית7

New member
נטעלייייייייי!!!! שלום לום לום

איזה כייף שאת פה אני מניחה שאת את מעודכנת בכל החדשות נראה לך שתוכלי להגיע לצילומי התכנית ביום חמישי? בינתיים חיבוק גדול

נטעלי4

New member
הייי שריתוש

אני מקווה שאני אוכל כי זה היום הולדת של אחותי... אני כבר אדבר איתך מותק!וסורי שאני לא עונה באימייל פשוט יש לי בעיה שאני לא יכולה לראות הודעות...אז אני כבר יעדכן אותך

שרית7

New member
המון מזל טוב לאחותך

מקווה שתצליחי להגיע בכל זאת. ואם לא נפגש בשמחות אחרות. איזה יום מהמם היום נכון? או שאת מאלה ששונאים חורף? מה עם שירן את בקשר איתה? תמסרי לה ד"ש ותגידי לה שהיא מוזמנת כמובן גם כן לצילומים

למעלה