לא אוהבים אותנו בנרג'- ביקורת משחק

CAT4

New member
מה את רוצה 7.5

אני הייתי נותן למשח מקסימום 5 וזה מאבה המשחק מעצבן דומה יותר מדאי לקודמו יכולת התמרון מבחילה דו מימדי בטרוף כאשר חוץ מגרפיקה וסאונד אין בו משהוא חדש ומעניין ככה שאני לא יודע למה שחרור אותו חוץ מאשר אולי כדי לגרוף כסם ממעריצים כה שאני חושב שעשו למשק חסד נ.ב יכול להיות שהבעיה שלי היא צפיה מוגזמת

n i v1

New member
בקשה ממך

אני מבקש לעשות הגהה לפני שמשחררים תגובה כזו, היא מלאה בשגיאות כתיב, קצת מביך לקרוא את זה. כבר נכתבו שרשורים שלמים על איך לכתוב הודעה ועל ההגהות להן, בין השאר דובר על הפרעות קשב, דיסלקציה וכו'. אין סיבה לכתוב עם שגיאות אלא אם בנאדם לא יודע עברית טוב, עוד שניה מזמנך תוציא הודעות שכיף לקרוא, במקום לשבור את השיניים בקריאה

EBow

New member
--->

נו? אז אם יש לו הפרעה דיסלקטיבית כזו או אחרת, או שהוא באמת לא כותב עברית היטב (או שניהם), מה אתה מצפה שהוא יעשה? יקרא לשכן שיעשה לו הגהה בכל פעם שהוא רושם הודעה? אם זה אכן המקרה, אל לנו אלא להתייחס בסבלנות ובסובלנות אליו ולנסות להבין את תוכן ההודעות כמיטב יכולתנו.

n i v1

New member
אז ככה

כתבתי הודעה , ביקשתי, לא צעקתי, לא נידיתי, ביקשתי. וכן- שיעשה הגהות לפני שהוא משחרר הודעה, הוא וכולם. כן- הגהות. הגהות, אם לא להעיף את כל השגיאות- לתקן את חלקן- כן. אם המצב הוא שהוא לא יודע עברית- זה ילמד אותו, ואם הוא דיסלקט- זה יתקן את השגיאות של זה. (וסליחה שדיברתי בגוף שלישי, זה לא אישי)

NomadSoul

New member
WORD

בפורום אמנויות לחימה כותב בנאדם בעל דיסלקסיה. תנחש מה? אין לו אף שגיאת כתיב. אז נכון, הוא מעתיק את הטקסט ל-word ועושה עליו בדיקת שגיאות, וזה יקח עוד 60 שניות לפני שהוא ילחץ על "שלח". אבל מצד שני, אם מישהו לא מוכן לעשות את המאמץ כדי שיבינו אותו, למה הוא מצפה שאחרים יעשו את המאמץ להבין אותו?

למעלה