לא אישרו לי ניתוח טבעת בכללית

אשה 45

New member
לא אישרו לי ניתוח טבעת בכללית

תגובה אחת

אשה 45ו | 18/01/2013 19:57:13
היי אופיר לא יודעת אם זוכרת אותי
אני זו שלא אישרו לה בכללית והכל הולך באיטיות
בנתיים עוד אז שלחתי שוב ניירת ובנוסף את הטופס ששלח לי הורדתי וצירפתי גם לניירת לוועדה
טופס ששם מוזכר גם לבעיות עמוד שדרה... זוכרת אולי?
בכל אופן הפעם קבעו לי וועדה פנים מול פנים בכללית בראשי בתל אביב ארלוזרוב, בעוד כ 3 שבועות
העניין הוא מה עוד ניתן להוסיף לכשאגיע לוועדה הכוונה מה עוד להגיד?
אני מעוניית לעשות ניתוח טבעת ויש לי בעיות קולסטרול כיס מרה ובעיות רגליים עמוד שדרה מטופלת כעת.. מרפאת כאב איכלוב הזרקות
אשמח לתגובתך
ותודה רבה מראש
יונה

קוביd1

New member
שלום לך אישה 45

אני זוכר אותך ,איך אפשר שלא.....
כל הדיבורים בלי מסמכים לא שווים כלום ,את יכולה להגיד להם מה שאת רוצה ,מכתב רציני מרופא אורטופד שווה אלף מילים
אז כדאי שתדאגי לזה ,מכתב אולי בצירוף צילומים שמקשרים את הבעיות בעמוד השדרה להשמנת יתר כי בעיות בעמוד השדרה יש גם לאנשים רזים ,
זאת הדעה שלי אולי משהוי כול להציע משהו אחר אשמח לשמוע ולקרוא .

קובי

אשה 45

New member
המשך לא אשרו כללית

קובי שלום
ולמה אתה חושב שלא הגשתי ניירת מרופאים????
זה מה שאני עושה כבר חודשיםֱֱֱֱֱֱ!!!!!
רק שאלתי מה ניתן להוסיף מילולית בנוסף

קוביd1

New member
אישה 45

כתבתי שיותר טוב להגיש ניירת מרופאים מיקצועים ,ואם עשית את זה אז על הכיפק
אולי כדאי שתספרי על הסבל היומיומי שלך כתוצאה מהבעיות שיש לך , זהו אין לי יותר מה להוסיף
מה שנשאר לי לאחל לך בהצלחה ובאמת מכל הלב

קובי

אופירA

New member
מנהל
בטח זוכרת

ועדה בראשי בארלוזורוב זה טוב.
הכיס מרה לא מעניין. הכולסטרול רק קצת מעניין. תדגישי את הבעיות במפרקים ובעמוד השדרה, ואת הנושא של ההזרקות במרפאת הכאב. תדברי על הסבל, על המוגבלות שהוא גורם לחיים.
האם המכתבים הרפואיים משקפים היטב את הבעיה האורתופדית ואת הקשר שלה למשקל היתר? וודאי את זה היטב.

אם יאפשרו לך, תדברי על דיאטות חוזרות, על רעב הולך וגובר, על השמנה זוחלת כל הזמן למעלה וכל בעיה שעולה על דעתך בנוגע לאכילה.
את ניסית דיאטות טובות ולא התמודדת?
את מודעת לכך שאחרי הניתוח צריך לשמור על תזונה בריאה ואכילה נכונה כל החיים, ושהניתוח מיועד רק למי שממילא עושה את זה, אבל זה לא עוזר לו לרדת במשקל והוא גם סובל מרעב לכמויות גדולות? הניתוח לא מסלק את השוקולד מהבית. מאכלים לא בריאים פשוט לא צריכים להיות בבית. או שצריך להיות להם מקום מיוחד שאין לך גישה אליו, כי הוא סגור במנעול והמפתח נמצא במקום שאינו ידוע לך.

tzfat

New member
פה אולי מצב שאם הוועדה לא מאשר

אז שולחים את כל הניירת לפניות לציבור של אותו קופת חולים
או מעל הקופה לקבילות.
מקימי מצפת

אשה 45

New member
לא אשרו לי המשך

כןן יש את הניירת של בעיות עמודשדרה השמנה..
ניירת זריקות מרפאת כאב לעמוד שדרה...
יש את כל הניירת
וכן ידוע לי על שמירת אכילה נכונה
וכן ניסיתי בעבר דיאטות
וכן פוחדת מניתוח קיצור קיבה טבעת
ותודה לך אני יעדכן אותך בהמשך
תודה לך מכל הלב

למעלה