לא אכפת לי לא אכפת לי! אני אוהפת את בנג'י
ת תדמיינו שם יפה New member 4/5/03 #2 ושוב.. אני לא צריכה את התגובות שלכם לי יש תגובות משלי! אוכל בפיתה אוכל בפיתה אוכל בפיתה! בום!!! חציל רולז
ושוב.. אני לא צריכה את התגובות שלכם לי יש תגובות משלי! אוכל בפיתה אוכל בפיתה אוכל בפיתה! בום!!! חציל רולז
ת תדמיינו שם יפה New member 6/5/03 #3 עזבו... אני פשוט מדברת עם עצמי... זה דווקא די נחמט...יש לי הרבה דברים במשותף עם עצמי.... יא אנשים רעים שלא עונים על הודעות!
עזבו... אני פשוט מדברת עם עצמי... זה דווקא די נחמט...יש לי הרבה דברים במשותף עם עצמי.... יא אנשים רעים שלא עונים על הודעות!
T The MOALEM New member 6/5/03 #4 תגובה! - נחמה אל תעלבי הנה הנה אני מגיב!!! בנג'י נראה כמו הומו... כמו הקוף שיש לאחותי ברקע של המחשב...
תגובה! - נחמה אל תעלבי הנה הנה אני מגיב!!! בנג'י נראה כמו הומו... כמו הקוף שיש לאחותי ברקע של המחשב...
ת תדמיינו שם יפה New member 6/5/03 #5 תגובה לתגובה המעליבנית! סליחה באמת שבנג'י הוא לא ל.ל. ג'יי לו או משו כזה....וממתי אתה מתעניין באיך שבנים נראים?? בנג'י הוא כזה כוסון! והוא פאנק! כמו אבישייייי!!!!!!!!!!!!!!!! והוא מנגן על גיטרההההה ואתה לאאא בלי להעליב או משו!
תגובה לתגובה המעליבנית! סליחה באמת שבנג'י הוא לא ל.ל. ג'יי לו או משו כזה....וממתי אתה מתעניין באיך שבנים נראים?? בנג'י הוא כזה כוסון! והוא פאנק! כמו אבישייייי!!!!!!!!!!!!!!!! והוא מנגן על גיטרההההה ואתה לאאא בלי להעליב או משו!