לא אכפת לי מאחרים. אני שלם עם זה

לא אכפת לי מאחרים. אני שלם עם זה

השיר החדש של ווסטלייף גדול מהחיים ! כן, גם לי קשה להאמין שאני מקליד, זה צעד די גדול בשבילי. אנשים יסתכלו עליי בצורה שונה מעכשיו אולי גם יסובבו את הראש אבל ממש לא אכפת לי, העיקר שאני מאושר. (בתמונה : ווסטלייף עם מכרה משותפת)

לא אתן לך להתדרדר לרמה הזו !

ולכן , בפעם הבאה שתשמע את השיר הנ"ל , תדמיין מול עיניך את פנלופי קרוז

GEL

New member
שמעתי שלהקת השפיכים הבלונדינים.....

עומדים להוציא עוד דואט אם מריה מישהו יודע אם זה נכון??ולך צפניה ,ידידי,רק דבר אחד יש לי לומר "איך נפלו גיבורים"

מקרה עצוב

חברי פורום יקרים, צריכים לעשות משהו ומהר!!!! אגב מריה ווסטלייף, אני מקווה מאוד שהם לא מתכוונים להרוס עוד שיר יפה..

אתם כל כך אטומים ../images/Emo8.gif

למה קשה לכם לקבל אותי ככה ? לי השיר מזכיר תקופות טובות וכיפיות של טייק ד´את... אני די בטוח שאם הייתי משמיע לכם את השיר נונסטופ מבלי לומר לכם שאלו ווסלייף הייתם גם אתם מתמכרים.

KM-AIR

New member
צפניה, אני אוהב אותך...

אבל בבקשה- אל תשווה את "ווסטלייף" עם טייק ד´אט! ניקי אמנם חתיך היסטרי (עם התספורת המדהימה החדשה שלו)- אבל זה סך כל המחמאות שלי עליהם.

ugi

New member
איך בכלל אפשר להשוות?

Take That rule Westlife drool וזהו.
עוגי

נפתרה תעלומת השיר של ווסטלייף!

שברתי את הראש בנסיונות להבין מאיפה הם גנבו את השיר.

אופס... ההודעה נקטעה

ובכן, שננו את השורות הבאות מתוך "מילניום" של המרן רובי וויליאמס, ותשירו עליהם את הפזמון של השיר החדש של ווסטלייף. גיליתם את הפתרון? And when we come we always come too late I often think that we were born to hate Get up and see the sarcasm in my eyes And when we come we always come too late I often think that we were born to hate Get up and see the sarcasm in my eyes ובגירסאת חיי המערב: We got a little world of our own I´ll tell you things that no one else knows I let you in where no-one else goes What am I doing without you And all of the things I´ve been looking for Have always been here outside of my door And all of the time I´m looking for something new What am I doing without you

גם אני מאוד דומה לבראד פיט

לפחות הייתי דומה לפני ששיניתי את הבלונד
ככה מטילים רפש במושא הערצתי ? אני מודה שיש דמיון קל מאוד (!) אבל עד כדי האשמה בגניבה...עד כאן !

למעלה