לא אכפת לי מה יגידו כל המלעיזים!

אינצה

New member
לא אכפת לי מה יגידו כל המלעיזים!

אני חייבת, פשוט חייבת לספר איך היה באיפור הנסיון שעשיתי עכשיו אצל אתי אלבכרי. עד היום שמעתי הרבה סיפורים כאן בפורום על אתי אבל זה לא מתקרב בכלל למציאות. נתחיל בזה שכל התמונות שלה שראיתי עושות לה רע! היא נראית הרבה יותר צעירה והרבה יותר טוב (וזה בלי איפור). אני לא מבינה גדולה באיפור, אבל אני רק יכולה לאמר שאני בכלל לא מרגישה אותו על הפנים. אבל עזבו את זה, מה שחשוב זה היחס המדהים, הסבלנות, האינסופית והשלווה של אתי. גיא ואני דיברנו עליה כל הדרך חזרה הביתה. אז אתי, תודה רבה על הערב הנפלא שהיה לנו אצלך ואני מבטיחה לעדכן ברגע שהענינים יסתדרו
שרון

אינצה

New member
ובכלל לא דיברתי על האיפור

שגם אני וגם גיא אהבנו. לקח לי קצת זמן לראות ולהתרגל לעצמי מאופרת, אבל ברגע שהגעתי הביתה זה התחיל להראות לי יותר טבעי, פשוט נראה טוב!

את מקסימה. בדיוק כמו ששטרודלית

סיפרה לי בזמנו. ואל תדאגי, לדברים יש נטייה בדרך כלל לבסתדר מאליהם. במצבים כאלה רגישים יש נטייה לכל אחד למשוך חצד שלו. זה שמתעלם ומרפה ובסופו של דבר עושה מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה - מרוויח. נשיקות. גם לגיא

Liat & Alon

New member
Dear All I have to agree with inze

Eti is the best and I still think about her althought I already got marride and althought everything is over for me I´m sure that I´m going to come to her again for make up when I´ll have do a brit b"h so Eti I wish you a great morning and gmar hatima tova Kisses

למעלה